Interesat de viitor? Vezi ce modele Tesla poți găsi pe cautimasina.ro

Tesla a fost fondată în 2003 de celebrul Elon Musk și de un grup de ingineri care doreau să demonstreze faptul că autoturismele electrice pot fi mai bune, mai rapide și mai distractive de condus decât mașinile pe benzină.

Astăzi, Tesla construiește nu numai vehicule exclusiv electrice, ci și produse de stocare și generare a energiei curate și mult mai accesibile.

În 2008 Tesla a proiectat primul sedan premium, exclusiv electric din lume – Model  S, care a devenit cea mai bună mașină din clasa sa din toate punctele de vedere. Combinând siguranța, performanța și eficiența, Model S a întrecut așteptările lumii legate de mașina secolului 21 cu cea mai mare autonomie dintre toate vehiculele electrice, actualizări de software over-the-air care o fac mai bună de-a lungul timpului și un timp record de accelerare de la 0 la 60 mph în numai 2,28 secunde.

 În 2015, Tesla și-a extins linia de produse cu Model X, cel mai sigur, mai rapid și mai capabil vehicul utilitar sport din istorie.

În 2019, Tesla a inaugurat Model Y, un SUV de dimensiuni medii, cu până la șapte scaune, și Cybertruck, care va oferi o utilitate mai mare decât un camion tradițional și o performanță mai bună decât o mașină sport.

Descoperă modelele Tesla pe care le poți găsi de vânzare pe cautimasina.ro: Model 3, Model S, Model X, Model Y.

Cum găsești o mașină Tesla pe cautimasina.ro?

Procesul de cumpărare al unei mașini este cu siguranță unul complex și trebuie să iei în calcul criterii multiple de la bugetul disponibil, până la nevoile pe care trebuie să ți le îndeplinească viitoarea ta mașină.

Citeste si...  Actualizări majore pentru Skoda Enyaq 2024: crește autonomia și apare o versiune de lux L&K

Dacă Tesla ți-a atras atenția și vrei să vezi ce modele sunt de vânzare pe piața auto din România, platforma cautimasina.ro te ajută să fii eficient și să le găsești pe cele potrivite pentru tine. Integrăm anunțurile cu vânzările auto postate în peste 160 de site-uri și astfel vei avea în același loc toate anunțurile cu mașini noi și mașini second hand Tesla.

În secțiunea Caută din site este suficient să completezi la brand ”Tesla” și să alegi ce criterii sunt relevante pentru viitoarea ta mașină: model, an minim și maxim de fabricație, preț minim și maxim, numărul de kilometri, capacitatea cilindrică, puterea motorului, tipul caroseriei.

Platforma îți va returna toate anunțurile cu modelele care se potrivesc criteriilor alese de tine. Mai mult, pentru fiecare anunț în parte, poți verifica istoricul mașinii astfel încât să fii sigur că numărul de kilometri sunt reali sau că aceasta nu a fost implicată în vreun accident rutier.

De asemenea, poți evalua dacă un model care ți-a atras atenția are un preț corect care se încadrează în media pieței sau dacă numărul de kilometri al mașinii este cel real.

Mai mult, poți vedea ratingul mașinii din punct de vedere performanță, confort, practicabilitate și cost de întreținere. Îți vor fi sugerate mașini similare sau poți afla informații și despre consum, timpi de accelerație, puterea motorului și multe alte aspecte importante pentru a avea siguranța că vei cumpăra mașina potrivită pentru tine.

Tu ce model de la Tesla cauți azi pe platforma cautimasina.ro?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi