Irina Fodor a împlinit 35 de ani. Ce declarație romantică i-a făcut soțul ei, Răzvan Fodor: „Să mă ierți, dar…”

Irina Fodor a împlinit 35 de ani, iar soțul ei, Răzvan Fodor, i-a făcut o declarație romantică în mediul online. Cei doi se cunosc de mai bine de 10 ani și formează unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbiz-ul românesc. Iată cum a surprins-o prezentatorul TV pe soția lui, cu ocazia aniversării de 35 de ani!Răzvan și Irina Fodor s-au căsătorit în 2010 și au împreună o fiică, pe Diana, în vârstă de 12 ani. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu mai bine de un deceniu, pe vremea când prezentatoarea TV avea 19 ani și era încă studentă la Facultatea de Jurnalism. La începutul lunii, aceștia au celebrat 13 ani de mariaj, timp în care s-au maturizat și și-au consolidat relația. Astăzi, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite’ a împlinit 35 de ani, iar ca de fiecare dată, soțul ei i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.
Irina Fodor a împlinit 35 de aniPentru că Irina Fodor a împlinit 35 de ani, soțul ei, Răzvan Fodor, a ținut s-o felicite în mediul online, în stilul său caracteristic și plin de umor. Prezentatorul TV i-a transmis partenerei lui o declarație de dragoste, presărată cu câteva glume, iar mesajul a fost însoțit de o melodie romantică.„Sunt norocos în multe aspecte ale vieții mele, dar unul dintre noroacele mele împlinește astăzi 35 de ani! La mulți ani, Țuca mea, să mă ierți, dar o să trag pe norocul ăsta cât pot, așa că ai face bine să trăiești până la 100 de ani! PS: Deși ai auzit piesa asta în playlistul meu, sunt sigur că nu ai fost atentă la text…băiatul ăsta știa cu mulți ani în urmă planul nostru’, a scris soțul prezentatorei TV, în mediul online.Răzvan și Irina Fodor au împlinit 13 ani de căsnicieÎn 2010, Răzvan și Irina Fodor și-au oficializat relația în fața ofițerului de stare civilă, după 3 ani împreună. La începutul lunii septembrie, cei doi au sărbătorit 13 ani de mariaj, prilej cu care soțul prezentatorei TV a postat un mesaj romantic și presărat cu umor în mediul online. „Acum 13 ani eram și mai în vârstă decât ea, eram și sărac, dar cumva, am păcălit-o și a zis da’. Ani mai târziu, ea s-a obișnuit cu ideea iar eu nu am mai îmbătrânit cine știe ce. Ceva rate pe la bănci tot mai am, dar căsnicia merge ca pe roate. Mă distrez cu ea, mi-e și soție, și prietenă, și iubită, și partener, și ajutor, într-un cuvânt, m-a iubit Dumnezeu. Te iubesc!!’, a scris Răzvan Fodor în mediul online.Răzvan și Irina Fodor au o fiicăLa 12 ani, fiica lui Răzvan și a Irinei Fodor are nenumărate pasiuni. Pe lângă matematică, Diana mai studiază și engleza, iar părinții ei și doresc să reia lecțiile de pian și să învețe să înoate.„Era micuță și am văzut o reclamă la o bancă, la televizor și era cu un pian și ea reproducea pe gură – avea cinci ani – toată treaba aia de la pian. Linia melodică. Am zis wow și am chemat o fată. Am făcut pian cu ea un an și jumătate și ne-am oprit exact la pandemie. Acum, vrem să reluăm treaba asta. Nu găsim profesor care să vină acasă. Ne e mai greu cu treaba asta, cu acasă. Ne e mult mai simplu acasă, că matematica o facem acasă. Pentru engleză, o ducem undeva. Deocamdată, atât avem ca și activități. Engleză și matematică. Am mai vrea instrument, adică pianul și să o băgăm la un sport, nu de performanță. Cum ar fi înotul, ca să se întindă’, a povestit Răzvan Fodor, în podcastul lui Horia Brenciu.

Citeste si...  Fostul preot Daniel Balaş a făcut accident în Dubai! „Mi-am dat seama că totul în viaţă e până la un punct!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi