Irina Pavlenco are probleme mari! Nu și-l mai găsește!

Irina Pavlenco, componentă a trupei „Sweet Kiss” cunoscută pentrue piesa „Alin, Alin”, trece prin mari greutăți! Aceasta și-a pierdut mama, iar apoi și-a pierdut și pandantivul în care se afla o parte din cenușa ei.
Irina Pavlenco nu găsește pandantivul cu cenușa mamei
„Din păcate, nu am reușit să îl găsesc. Nu am încetat să îl caut, am tot sperat că mă va suna cineva, să îmi dea o speranță, dar nu a fost să fie, nu s-a întâmplat lucrul acesta. Ce îmi pare foarte rău, este că frații mei îmi tot spuneau să îl țin în casă. ”Nu îl mai purta la piept”. Tot timpul îmi spuneau: ”Măi, nu îl mai purta!”. Eu din dorința să o simt pe mama aproape, tot timpul, nu am reușit să trec peste chestia asta. Tot simțeam nevoia să fie cu mine tot timpul”, a mărturisit Irina Pavlenco.
Astfel o ținea alături tot timpul: „Când eram pe scenă, când eram la magazin, când eram la repetiții, oriunde. Eu aveam și tendința să îl ating, să țin mâna pe el, știi? Îmi lipsește, îmi lipsește enorm! Pentru că eu am avut și o conexiune cu mama, tot timpul spuneam că noi două o să avem o conexiune și dincolo de stele, aveam noi o vorbă. Și conexiunea să știi că nu a dispărut, adică eu pe mama încă o simt”.
Frații i-au sărit în ajutor!
Pentru a-i ușura pierderea, frații au sărit în ajutorul Irinei. Ei i-au promis că îi vor da un pandantiv, ei având două identice.
„Frații mei mi-au promis că or să îmi dăruiască un alt pandantiv identic. Au și ei fiecare în parte câte un pandativ și mai au acolo cenușă, pentru că noi am împărțit-o cumva. Și au zis că or să îmi dea de la ei doi și să îl fac, dar mi-au zis să nu îl mai port la gât”, a mai spus Irina Pavlenco.

Citeste si...  Adrian Cristea a pus mâna pe Andreea Roșca! Imaginile cu ea l-au făcut să păcătuiască de mai multe ori!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi