Irina se iubește cu un cântăreț. În ce ipostază a apărut cu noul iubit: „Dacă nu eram eu, pe cine iubeai?”

Irina de la Mireasa, sezon 7 a publicat primele imagini alături de noul iubit, un cântăreț cunoscut în mediul online. Cei doi și-au oficializat relația într-un mod inedit.
Irina de la Mireasa, sezon 7 a publicat primele imagini alături de noul iubit. Bărbatul este un cunoscut cântăreț pe Tik Tok și se pare că cei doi au și acest lucru în comun – sunt creatori de conținut în mediul online. După ce și-a oficializat noua relație, printr-o postare în care împărtășesc un sărut, tânăra a postat și un clip care arată cât de fericiți sunt cei doi.
Cine este și cu ce se ocupă noul iubit al Irinei de la Mireasa, sezon 7
Irina iubește din nou și radiază de fericire. După o lungă perioadă în care nu s-a afișat alături de niciun partener, aceasta a decis să își oficializeze relația. Ea a făcut anunțul prin intermediul unei fotografii în care apar sărutându-se, într-un decor natual de vis, cu apusul în spate.
Deși nu a adăugat nicio descriere, se pare că apropiații lor așteptau cu nerăbdare postarea, semn că Irina și noul iubit sunt împreună de ceva vreme.

„Poza mult așteptată! Să radieze fericire și iubire în sufletul vostru mereu!”, a comentat un internaut, în timp ce alți internauți au felicitat-o.
Mai mult decât atât, la scurt timp după această postare, Irina a publicat și un clip în care are un schimb de replici amuzant cu cel care o face fericită acum.
„Eu am întrebări existențiale”, a scris fosta concurenta de la Mireasa, sezon 7 alături de imaginile în care își întreabă partenerul: „Auzi, iubitule, dacă nu eram eu, pe cine iubeai?”
„Pe Roxana de la 4”, i-a răspuns bărbatul, în timp ce au izbucnit amândoi în râs.
„Auzi, ești cel mai norocos că m-ai întâlnit pe mine?”
„Aha. Și Negruțu îmi plânge de milă, dar eu sunt norocos”
„Bine, iubitule”, a fost schimbul lor de replici de pe Instastory.

Citeste si...  Gabriela Cristea nu mai suportă ironiile legate de greutatea ei. Și-a mai expus și unghiile nefăcute

Deși Irina nu a oferit mai multe detalii despre noua ei relație, a dezvăluit identitatea bărbatului. Noul iubit al Irineri este Bogdan iOVE, un cântăteț cunoscut pe Tik Tok, cu peste 110 mii de urmăritori în mediul online.
Anul acesta, el a lansat și propria piesă, iar clip-urile lui din mediul online s-au viralizat și au ajuns la un milion de vizualizări.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi