Irinel Columbeanu, încântat de ideea de a deveni tătic pentru a doua oară: „Un avantaj pentru Irina”

Celebrul om de afaceri Irinel Columbeanu a atras atenția de-a lungul anilor cu viața sa amoroasă. Acesta s-a afișat adesea la braț cu domnișoare frumoase și mult mai tinere decât el.
Fără îndoială, cea mai mediatizată relația a lui Irinel Columbeanu a fost cea cu Monica Gabor. Relația cu „Scorpia de la Izvorani” a fost și cea mai importantă din viața omului de afaceri, din iubirea lor rezultând o superbă fetiță, Irina.
Columbeanu și-ar fi dorit să mai aibă un copil
După ce au divorțat în 2011, Monica Gabor a decis să părăsească România pentru a-și îndeplini „visul american”. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu are o viață de poveste peste ocean. Aceasta gestionează mai multe afaceri împreună cu actualul ei soț, Mr. Pink.
Irinel Columbeanu a decis să plece și ea în SUA, fiind primită cu brațele deschise de către Mr. Pink, dar și de către fiul celui din urmă.
În urmă cu mai mult timp, Irinel Columbeanu a dezvălui faptul că ar fi fost încântat să-i ofere un frățior sau o surioară Irinei, însă nu cu o altă femeie, ci cu Monica. Acesta subliniat că Irinei i-ar fi fost mai bine cu un frate sau cu o soră:
Nu m-am gândit, dar cred că ar fi un beneficiu pentru ea. Eu sunt singur la părinţi, la fel şi ea. Cred că ar fi fost şi un avantaj.(…) Cred că ar fi fost un avantaj să nu fie un frate sau o soră vitregă.” a declarat Irinel Columbeanu
pentru Antena Stars.Columbeanu a aflat din presă că divorțează
Invitat în emisiunea Cristinei Șișcanu, „După plată și răsplată”, Columbeanu recunoaște că Monica Gabor a fost iubirea vieții lui. Mai mult, acesta admite faptul că a apelat la ajutorul financiar al fostei soții deoarece are venituri „catastrofale”.
Cristina Șișcanu: „Monica este iubirea vieții dumneavostră?”
Columbeanu: „Da”
Cristina Șișcanu: „N-ați înșelat-o, dar ați făcut baie în jacuzzi?”
Columbeanu: „Da. O baie zic că e nevinovată, asta nu m-a crezut ea pe mine. Orgoliul face multe rele pe lumea asta. Eu am aflat din presă de depunerea actelor (n.r – de divorț)„
Cristina Șișcanu: „I-ați cerut bani în perioada asta?”
Irinel Columbeanu: „Da”
Cristina Șișcanu: „Ce venituri aveți?”
Irinel Columbeanu: „Catastrofale.”

Citeste si...  Fuego, un gând cald la sfârșit de an. Ce dorințe are pentru 2024: „Nu vă voi dezamăgi!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi