Isabela, fiica lui Oana Roman, plânge de dorul tatălui ei! Marius Elisei o ignoră!

Oana Roman și Marius Elisei continuă să se certe! De această dată, la mijloc cade chiar fiica lor Isabela! Oana Roman susține că Marius Elisei nu și-a mai vizitat fiica, și că aceasta plânge de dorul lui.
Oana Roman, blocată de Marius Elisei!
Oana Roman susține că Marius Elisei a blocat-o pe toate conturile de socializare. Pentru a reuși să ajungă la el, Oana a publicat mesajele private pe care i le-a trimis. El a motivat că nu are timp să o vadă.
”Având în vedere că fostul meu soț mi-a dat block peste tot și nu îi pot comunica nimic referitor la copilul nostru. Mă obligă să-i transmit public mesajele trimise în ultima perioadă referitor la atitudinea sa vis-a-vis de Isabela.
De duminică până azi am trimis următoarele mesaje. Azi am venit acasă și am găsit-o pe Isa plânsă pentru că l-a sunat să-l roage măcar să o ia într-o zi de la after să petreacă un pic de timp cu el, iar el i-ar fi răspuns că trebuie să vadă cum se organizează și încă nu-i poate da un răspuns.”, a scris Oana Roman pe contul ei de Instagram.
Isabela plânge de dorul tatălui ei, Marius Elisei
Oana Roman îl ceartă pe Marius Elisei pentru că nu-și ține promisiunea de a-și vedea fiica!
”Ai promis ca să te vezi cu Isa. Te sună de azi dimineață în continuu și nu răspunzi. Felicitări! Ți-ai bătut joc de Isa, te-a așteptat ieri toată ziua, nici măcar nu ai răspuns la telefon. Te-am sunat de nu știu câte ori și tu spui că te bufnește râsul la declarațiile mele. Să-ți fie rușine, Isa nu merită așa bătaie de joc.
Nu ți-ai văzut copilul de peste trei săptămâni. Te sună, îți spune că vrea să te vadă. Te-a așteptat duminică toată ziua, nici măcar nu i-ai răspuns la telefon. Este inadmisibil să te porți în felul ăsta cu ea. Ea nu are nicio vină și este copilul tău și te iubește. De ce-ți bați joc de ea? E așa greu să te vezi cu ea măcar o oră? Nu să plătești, nu s-o duci dimineață la 7 la școală, nu nimic. Doar s-o vezi să petreci timp cu ea! Cât de greu poate fi?”, sunt mesajele trimise de Oana Roman pentru Marius Elisei.

Citeste si...  Fiica Anamariei Prodan, afectată de divorțul mamei ei! S-a despărțit de iubit pentru că nu vrea să treacă prin așa ceva!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi