Iubitul Oanei Matache, revoltător la adresa copiilor ei! „Iarăși plânge, o să-i bag un pen…” Ce au făcut autoritățile?

Oana Matache, în pericol să rămână fără copii din cauza amantului, Radu Siffredi! Protecția Copilului s-a alertat și a intervenit în forță! Cântăreața, care este căsătorită cu Răzvan Miheț și are împreună doi copii, ar putea pierde custodia micuților în urma amenințărilor făcute de amantul surorii Deliei Matache.
Protecția Copilului s-a autosesizat!
Situația a devenit critică după ce Radu Siffredi a postat un videoclip în care vorbea despre fiul Oanei, Bogdan. „Iarăși plânge, o să-i bag un peni*****”, a spus acesta, făcând aluzie la faptul că ar fi fost deranjat de plânsul copilului. Protecția Copilului s-a autosesizat, iar Răzvan Miheț a intervenit imediat pentru a-și proteja familia.
Conform unor surse, Răzvan Miheț a aflat de situație și a luat legătura cu Oana Matache, avertizând-o că ar putea pierde custodia copiilor, Jessica și Bogdan, în cazul în care situația escaladează. Oana a înțeles mesajul și s-a conforma, iar surorii Deliei și amantului acesteia li s-a interzis să mai facă declarații publice și să apară în lumina reflectoarelor.
În cele din urmă, Răzvan Miheț a salvat situația, protejându-și familia de o eventuală traumă. Pentru moment, situația pare să fie sub control. Urmează să vedem cum se va dezvolta acest scandal și dacă Oana Matache va reuși să-și păstreze custodia copiilor.

Citeste si...  Sora lui Cătălin Scărlătescu dezvăluie de ce fratele ei nu s-a însurat până la 51 de ani: „El îmi dă mie mai multă atenție, iar ele sunt geloase”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi