Jean Paler, nebăgat în seamă de furnizorii de curent și gaz! A contestat facturile!

Jean Paler a intrat în panică când a văzut cât are de plătit la gaz și la curent, pentru că nu i-au mai venit facturile în trecut și acum are de plătit enorm! El a declarat că deși a trimis mail-uri, furnizorii l-au ignorat complet, iar acum l-au băgat în stare de șoc!
Jean Paler, probleme cu facturile la utilități
Jean Paler se plânge că are facturile la gaz și curent mult prea mari, și că nu îl bagă furnizorii în seamă! Mai mult, factura prea mare l-a băgat în sperieți! El ar fi vrut să plătească normal lunile trecute, însă toate mail-urile și mesajele pe care le-a dat la furnizori au fost ignorate.
„Să fiu foarte cinstit, eu am vorbit în cabină cu colegii ei exact de facturile astea. Toată lumea asta discută. Nu prea folosesc curentul, nu prea folosesc gazele, ci doar la limită. Fac foarte multă economie, pentru că nu mi-au venit facturile din luna mai. Realizați când vor veni câți bani am eu de plată? Îmi e foarte frică, am trimis mail-uri, am scris, i-am rugat, dar nu te bagă nimeni în seamă. Suntem degeaba, suntem ai nimănui”, a mărturisit actorul.

Citeste si...  INNA prezintă prima parte a albumului “Everything or Nothing”, 6 piese compuse în Dance Queen’s House

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi