Jennifer Lopez și Ben Affleck, achiziție extravagantă de 34,5 milioane de dolari!

Jennifer Lopez și Ben Affleck pare că și-au găsit casa visurilor. Cei doi au cheltuit 34,5 milioane de dolari pentru o casă din Los Angeles. Aceasta are șapte dormitoare și 13 băi și se află în Pacific Palisades. Proprietatea mai are o sală de sport, o sală de cinema, piscină, dar și cramă, centru spa, garaj pentru șase mașini, o altă casă pentru oaspeți, bucătărie în aer liber și jacuzzi.
Pentru a-și achiziționa luxoasa proprietate, cei doi au făcut mari sacrificii. J.Lo a decis să-și vândă casa din Bel-Air pentru 42.500.000 de dolari, pe care a cumpărat-o cu 28 de milioane de dolari în 2016.Ben Affleck și-a vândut în luna august conacul lui din Pacific Palisades, pentru 29.995.000 de dolari. El a ieșit pe plus, după ce a dat numai 19,2 milioane de dolari în 2018 pe proprietatea cu șapte dormitoare, nouă băi, o sală de sport, sală de proiecție și spa.
Jennifer Lopez, marcată de trecut
La sfârșitul anului trecut, Jennifer Lopez a povestit despre perioada în care a avut cele mai mari suferințe, dar și cea mai mare inspirație.
„Acum 20 de ani m-am îndrăgostit și lucram la un album care se numea „This is me then”. Totul era despre a imortaliza momentul în timp. Atunci a fost perioada în care m-am simțit cel mai inspirată. (…) Am suferit atât de mult, atât de mulți ani, iar felul meu de a supraviețui era acela de a munci mai mult și de a ascunde această latură a mea. Dar acum la 20 de ani distanță, am parte de finalul fericit”, a spus Jennifer Lopez.
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în iulie 2022.

Citeste si...  Celine Dion suferă de o boală foarte rară! „Mă doare și să vă spun!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi