Jocelyn Wildenstein, 82 de ani, îndrăgostită lulea de partenerul ei de viață cu 27 de ani mai tânăr!

Jocelyn Wildenstein, cunoscută și sub numele de „femeia pisică”, nu se lasă descurajată de vârsta înaintată și își trăiește viața la intensitate maximă alături de logodnicul ei, Lloyd Klein, în vârstă de 55 de ani. La cei 82 de ani, Jocelyn a fost surprinsă de paparazzi în timp ce ieșea la prânz cu iubitul ei în Miami Beach.
Femeia arăta impecabil, având părul aranjat în stilul celebrei Marilyn Monroe, purtând un top negru și pantaloni mulați, cu o curea neagră și tocuri înalte. Chiar dacă este mai în vârstă decât iubitul ei cu 26 de ani, Jocelyn nu se dă înapoi când vine vorba de viața de cuplu și a arătat că iubește cu patimă.

Jocelyn Wildenstein are 82 de ani, dar iubește cu patimă
Cei doi sunt logodiți din 2017, dar nu au ajuns încă la altar, fiindcă au fost implicați într-un scandal de agresiune în cuplu în 2016 și 2017. Lloyd a cerut-o în căsătorie cu un inel cu diamante de 32 de carate care valorează milioane de dolari.
Jocelyn și Lloyd sunt cunoscuți pentru altercațiile lor violente, iar în 2018, femeia a fost arestată pentru că ar fi tăiat pieptul iubitului ei cu o foarfecă. Deși au spus că s-au rănit în timpul unor momente pasionale în dormitor, vecinii au sunat la poliție după ce au auzit țipete și zgomote puternice venind din apartamentul lor. Poliția i-a găsit cu vânătăi și tăieturi, iar cei doi au fost arestați din nou.
„Lloyd poate fi foarte pasional, poate fi puțin dur”, a spus ea. “Este ceva ce îmi place, altfel nu aș fi fost cu el în tot acest timp”.
Jocelyn Wildenstein și Lloyd Klein fac parte din lumea bizară a celebrităților, iar relația lor tumultuoasă a atras atenția presei internaționale de-a lungul timpului. Chiar și la vârsta de 82 de ani, Jocelyn nu se teme să iubească cu pasiune, însă problema violenței din relația lor este una serioasă și trebuie tratată cu atenție.

Citeste si...  Rihanna, din nou însărcinată! Show incendiar la Super Bowl!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi