Katy Perry a început să plângă după audiția concurentului de la „American Idol” care a supraviețuit seriilor de împușcături din școli: „Țara noastră ne-a dezamăgit!”

Katy Perry, jurata de la „American Idol”, a plâns, fiind vizibil emoționată, după audiția unui concurent care a supraviețuit împușcăturilor dintr-o școală din Texas, strigând „țara noastră ne-a dezamăgit!”.Concurentul – Trey Louis, un vânzător de saltele în vârstă de 21 de ani – a interpretat melodia „Stone” a lui Whiskey Myers din 2016 pentru Katy Perry și colegii ei din juriu – Lionel Richie și Luke Bryan – a relatat Variety.După prestația sa, toți jurații l-au aplaudat în picioare pe Louis. Când Katy Perry l-a întrebat pe Louis de ce încearcă să participe la „American Idol”, Louis a povestit că a trecut prin masacrul de la Santa Fe High School din 2018.„Sunt din Santa Fe, Texas. În mai 2018, un bărbat înarmat a intrat în școala mea”, a spus Louis înainte de a face o pauză pentru a se liniști. „Eram în Sala de Artă 1. A tras în Sala de Artă 2 înainte de a se îndrepta spre Sala de Artă 1. Am pierdut o mulțime de prieteni. Opt elevi au fost uciși. Doi profesori au fost uciși. A fost cu adevărat negativ, omule. Santa Fe are o reputație proastă aici din 2018”.Toți judecătorii au devenit vizibil emoționați de cuvintele lui Louis, dar Katy a fost cea mai mișcată, plângând în palme.Apoi a dat drumul unui tsunami de furie.
Bibliografie:
Urbanski, D. (2023, February 28). Katy Perry melts down in tearful tirade after audition of ‘American Idol’ contestant who survived school shooting: ‘Our country has f***ing failed us!’ – Conservative Review. https://www.theblaze.com/news/katy-perry-melts-down-in-tearful-tirade-after-audition-of-american-idol-contestant-who-survived-school-shooting-our-country-has-f-ing-failed-us

Citeste si...  Dorian Popa, prins drogat la volan. Conducea cu vitează și era doar în chiloți

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi