La mulți ani, Dan Bălan! Cunoscutul cântăreț de la O-Zone împlinește 44 de ani!

Dan Balan, îndrăgitul cântăreț moldovean care face parte din trupa O-zone, împlinește astăzi 44 de ani! Hitul formației „Dragostea din Tei” a devenit cunoscut la nivel mondial, situându-se pe locurile fruntașe din clasamentele a peste 30 de țări. Mai mult, el a fost nominalizat și la premiile Grammy, fiind co-autor al hitului „Live Your Life”, interpretat de cântăreața jamaicană Rihanna și rapper-ul T.I.
Războiul dintre Rusia și Ucraina l-a prins pe picior greșit!
Dan Bălan trebuia să prezinte finala Eurovision România 2022, dar din cauza izbucnirii războiului nu a mai putut pleca din Ucraina!
„Dan Bălan a încercat să iasă din țară, a vrut să ajungă în România. I s-au eliminat toate variantele de zbor. Chiar avea bilete de avion luate pe mai multe curse, însă toate au fost anulate. După două zile de încercări eșuate de a ieși din țară, ne-a anunțat cu regret că nu mai poate participa la selecția finală din România”, a mai declarat Iuliana Marciuc
Citeşte întreaga ştire: Dan Bălan trebuia să prezinte Eurovision România, dar războiul l-a prins la Kiev. Anunțul făcut de Iuliana Marciuc: „Nu știm acum unde se află”
Cine este Dan Bălan?
Dan Balan s-a născut pe 6 februarie 1979 la Chișinău. A mai câștigat premiile MTV Video Music Awards și Echo Awards. A colaborat cu artiști precum Rihanna, T.I., Bob Clearmountain, Chris Lord-Alge, Jack Joseph Puig, Tony Maserati, Andrea Bertolini, Corey Gibson, Jesse Dylan, Vera Brejneva și alții.

Citeste si...  Reacția Luizei după ce Valentin a spus că o dorește la Mireasa. Ce părere are despre interesul băiatului pentru ea

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi