La mulți ani, Dan Negru! De ce a plecat în Republica Moldova?

Unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune români, Dan Negru tocmai a împlinit frumoasa vârstă de 52 de ani. Recordmenul audiențelor de Revelion este cunoscut pentru emisiunile sale de cultură generală, iar legate de acestea a luat o decizie importantă!
Dan Negru a plecat cu familia la Chișinău, chiar dacă a fost avertizat să nu meargă într-o zonă în care conflictul clocotește! El s-a dus să filmeze mai multe ediții ale unei emisiuni locale, „Da sau Nu”, de genul „Batem palma”.
Dan Negru a fost avertizat să nu meargă în Republica Moldova!
Dan Negru face naveta în Republica Moldova de mai mulți ani, realizând emisiuni precum Vrei să fii miliardar, dar și „Academia Vedetelor”.Deși a fost avertozat să aibă grijă cu vizitele dese la Chișinău, pentru că aeroportul este pericol din cauza războiului dintre vecinii Rusia și Ucraina, Dan Negru își vede liniștit de planuri.
„Petrec românește: la serviciu. Azi filmez în România și diseară am avion spre Chișinău, pentru că în weekend filmez acolo. Deci, îmi închei ziua pe avion. Îmi doresc să pot zbura cât mai mult la Chișinău în contextul lumii de azi. Toată lumea spune că aeroportul din Chișinău e în pericol zilele astea din cauza războiului. E, eu acolo ajung de ziua mea”, a povestit Dan Negru.
Mai mult, își ia și familai cu el! Soția Codruța și cei doi copii ai lor, Dara și Bogdan. Astfel va putea petrece de ziua sa abia sâmbătă.
„De data asta îi iau și pe ei la Chișinău, pentru că cei mici sunt în vacanță. O să petrecem sâmbătă seara acolo”, a dezvăluit prezentatorul tv de la Kanal D.
Dan Negru: „Nu vă luați după moda care spune că azilul e un hotel de lux”
Dan Negru are o părere și despre părinții noștrii! El susține că locul celor care ne-au crescut nu e la azil, ci acasă. Pentru el, azilele nu sunt hoteluri de lux, ci închisori dezolante de singurătate.
„Mă gândesc la vorbele lui Dostoievski care spunea că «la bătrânețe sunt mai de folos banii decât feciorii». Nu-mi plac azilele, deși văd că e o modă să-ți lași părinții acolo.
Să ne ferească Dumnezeu pe toți de singurătatea azilelor. Nu vă luați după moda care spune că azilul e un hotel de lux. O fi, dar singurătatea e cumplită în orice hotel de lux”, a Dan Negru.

Citeste si...  Scenele de amor dintre Mihaela Rădulescu și Dani Oțil: „Mă simțeam o unealtă, o ustensilă”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi