La mulți ani, Irina Loghin! Care este cea mai mare dorință a interpretei de 84 de ani?

Cunoscuta interpretă Irina Loghin a împlinit frumoasa vârstă de 84 de ani! Ea își sărbătorește ziua alături de familie, dar și de cei dragi. Cu o carieră titanică de peste șase decenii, artista a trecut prin multe, char și printr-o intervenție chirurgicală!
Ce își dorește Irina Loghin de ziua sa?
Irina Loghin nu este o femeie pretențioasă, singurul lucru pe care și-l dorește de ziua sa fiind sănătate!
„Nu mi-aș putea dori altceva decât sănătate, pentru mine cât și pentru toată familia mea, mai ales prin ce am trecut recent.
Dumnezeu e mare și a avut grijă de mine că am trecut cu bine de acest necaz. Vreau să îmi recapăt pe deplin puterile să îmi fac plimbările mele, pentru că eu nu sunt o persoană care să stea în casă. Nu mai sunt copil să mă bucur de cadouri, cum s-ar bucura un copil de un ursuleț de pluș. Tot ce vreau e să fiu sănătoasă, să îi știu pe cei dragi bine.
Fiecare cadou e frumos. Chiar și un fir de garoafă. Eu mă bucur pentru orice primesc. De-a lungul anilor am primit foarte multe de la oameni. Gestul contează, până la urmă. Îi am tot timpul la suflet pe cei care se gândesc la mine. Asta îmi dă energie. Asta cred că m-a ajutat și acum cu operația”, a declarat Irina Loghin.
Irina Loghin, amintiri cu drag din copilărie!
Ziua de naștere a făcut-o să-și amintească de perioada copilăriei, și de sfaturile prețioase pe care i le-au oferit părinții.
„Eu sunt crescută la țară și încă oamenii de acolo, de lângă Vălenii de Munte, au rămas la fel de sinceri. Părinții îmi spuneau ca oriunde merg e bine să creez atmosferă, să nu bârfim pe nimeni. Acum, uitându-mă în jur, nu știu cât de mult s-au schimbat oamenii sau dacă m-am schimbat eu, dacă am rămas eu la fel. Eu consider că mă comport normal. Am senzația că mă port normal. Nu cred că am deranjat vreodată pe cineva sau pe vreun coleg de breaslă. Fiecare simte ce simte. Cel mai important e să fii deschis cu oamenii, să le faci bucurii”, a încheiat artista.

Citeste si...  Cristina Neagu, înjurată la foc automat de rapidiști!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi