La mulți ani, Radu Vâlcan! Surpriza plăcută făcută de Adela Popescu!

Radu Vâlcan își serbează ziua de naștere. Cunoscutul actor român a împlinit 46 de ani! Adela Popescu, împreună cu copiii lor, le-au făcut o mare surpriză, pe care au împărtășit-o fanilor printr-un videoclip.
Radu Vâlcan, sărbătoritul zilei!
Adela Popescu a postat mai multe InstaStory-uri dedicate soțului ei. Într-unul, ea îi gătea un tort! În alt videoclip, ea apare alături de copiii urându-i „La mulți ani” pe fundal muzical festiv.
Radu Vâlcan și Adela Popescu se bucură de o familie împlintă împreună și sunt părinți model pentru copilașii lor. Pe lângă faptul că are bucurii pe plan personal, artista are mult succes, o carieră la care alții numai visează.
Cum se descură cântăreața cu trei copii
Adela Popescu este o mamă model, care se implică foarte mult în creșterea și educația copiilor ei. Vedeta este foarte apropiată de cei trei micuți pe care îi are împreună cu Radu Vâlcan. Artista se descurcă de minune chiar și atunci când soțul ei este plecat la filmările pentru emisiunea „Insula Iubirii”.
Cu toate astea, cântăreața recunoaște că are parte și de ajutor de la mama ei, Doina, care are mare grijă să o sprijine.

Citeste si...  Cine cred Ioana și Marius că ar fi meritat să câștige marele premiu? Fiecare a numit un alt cuplu!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi