La mulți ani, Selly! Vloggerul a împlinit 22 de ani!

Selly tocmai și-a sărbătorit ziua de naștere. El a împlinit 22 de ani și a primit drept cadou o brichetă de lux, ediție limitată și foarte scumpă. Selly a povestit și despre darul oferit de părinți care i-a schimbat viața, și anumeo cameră de filmat. El susține că aceasta l-a ajutat să-și dezvolte foarte mult abilitățile.
Cadoul primit de Selly care i-a schimbat viața!
”O să fie o petrecere restrânsă, cu câțiva apropiați, dar o să ne distrăm foarte bine. Deja am primit un cadou, majoritatea invitaților o să vină seara, cu cadourile, dar a fost un cadou micuț, cochet și foarte frumos. Am primit o brichetă ediție limitată de la … foarte, foarte exclusivistă. Este o brichetă foarte scumpă și foarte prețioasă și nu se găsește nicăieri.
Mi-a schimbat viața radical pentru că de la acest cadou pe care l-am primit de la părinți a început toată călătoria mea, care m-a dus unde sunt acum. Dacă nu aveam acea cameră de la o vârstă foarte fragedă cu siguranță nu puteam să îmi dezvolt abilitățile în a filma, a edita.
După aceea au venit abilitățile de a nu avea trac în fața camerei, de a face marketing, dar cu toate acestea au pornit de la acea primă cameră. Îmi doresc să fiu sănătos să am putere de muncă. Asta este cel mai important.”, a declarat Selly.

Citeste si...  Antonio, mărul discordiei între Anemona și Maria? Ceartă în toată regula între cele două!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi