Leonard Doroftei, la muncă în străinătate! Ce a ajuns să facă fostul pugilist? „Mătur, șterg”

Leonard Doroftei a părăsit România în urmă cu câțiva ani, fiind dezamăgit de autoritățile din Ploiești! Deși a investit o sumă foarte mare de bani într-un local, autoritățile l-au forțat să îl închidă. Doroftei a decis să își înceapă o viață nouă, chiar în Canada, acolo unde nu a renunțat la box!
De ce a plecat Leonard Doroftei în Canada?
Leonard Doroftei a plecat în urmă cu mai mulți ani, pentru că simțea că e „considerat un cerșetor”, deși a făcut totul pe banii lui. Cu toate acestea, dragostea pentru România i-a rămas în inimă chiar și în Canada. El locuiește într-o comunitate de români, care îi fac dorum de țară mai suportabil.
Dacă nu are antrenamente la sală, face treabă prin casă. El combină utilul cu plăcutul, antrenând atât amatori cât și profesioniști la box.
„Mă trezesc dimineața pe la 12:00. Dacă am antrenament, mă duc la antrenament. Dacă n-am, îmi caut de treabă, mai mătur prin casă, dau cu aspiratorul, șterg praful pe șemineu, în baie”, a transmis Leonard Doroftei.
Leonard Doroftei a postat pe Facebook mai multe fotografii în care apare lucrând pe un șantier: „Lucrările continuă pentru noua sală de box”.

Citeste si...  Soțul Alinei Vidican, primele declarații la doi ani de la căsătorie. Care sunt marile probleme ale cuplului

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi