Lidia Fecioru, sfaturi pentru atragerea prosperității în casă! Ce trebuie să faci pentru a avea mai mulți bani?

Lidia Fecioru, cunoscută bioenergoterapeută, a venit cu o serie de sfaturi pentru atragerea banilor în propria casă. Potrivit acesteia, există câteva reguli de care trebuie să ne ținem pentru a ne bucura de sume mari și pentru a nu ne abate de la ele.
Lidia Fecioru, sfaturi cu banii
Atitudinea este esențială pentru atragerea prosperității, iar cu banii trebuie să fim organizați și să îi punem la loc sigur, nu să îi avem în locuri neadecvate. Lidia Fecioru ne învață că bucătăria este un loc important pentru atragerea banilor, la fel cum este și ieșirea din casă. Mai mult decât atât, există anumite obiecte care trebuie să fie mereu pe masă sau pe aragaz, deoarece bogăția este atrasă de acestea.
În plus, Lidia Fecioru subliniază importanța curățeniei și a ordinei în casă pentru a atrage energii pozitive și prosperitate. De asemenea, trebuie să avem încredere în forțele noastre și să fim recunoscători pentru tot ceea ce avem. Potrivit bioenergoterapeutei, acesta este un mod sigur de a atrage mai multă abundentă și bogăție în viața noastră.
”Este foarte importantă păstrarea banilor. Lor nu le place să fie înşiraţi prin geantă. Se spune că trebuie să-i strângem şi să-i ascundem. Le place să stea ascunşi. Locurile recomandate sunt bucătăria şi dormitorul, mai ales lângă hrană sau lenjerie de pat. Banii trebuie să aibă un loc special. Într-un portofel, cutie sau geantă. Trebuie să-i punem aşezaţi. Să facem şi ordine în ei. Fiecare la locul lui. De la mare la mic. Banii nu dispar de lângă tine, dacă pui nişte bani sub preşul de la intrare. Nişte monede. Se spune că este bine să punem o bancnotă la uşă şi cineva să calce pe ea cu noroi, pentru ca ea ne va aduce noroc. Să punem o monedă chiar sub prag. Este un ritual foarte vechi, pe care îl au şi budiştii. Banii vor găsi un obstacol la ieşirea din casă.”, a spus Lidia Fecioru.
Secretul atragerii norocului cu o cratiță!

Citeste si...  Diana Șucu, nostalgică după perioada când era prezentatoarea TV. Cum i s-a schimbat viața

În final, Lidia Fecioru le recomandă oamenilor să evite să se concentreze prea mult pe bani și să se concentreze mai degrabă pe propria evoluție spirituală și pe dezvoltarea personală. Cu toate acestea, dacă respectăm aceste reguli simple, vom putea atrage mai multă prosperitate în viața noastră și vom fi mai fericiți și împliniți.

”Trebuie să avem întotdeauna o cratiță, un castronel, care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vaza să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. (…) Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă, într-un coș, o fructieră. Trebuie să avem întotdeauna o cratiță, un castronel, care să fie cu ceva pe aragaz, ca să atragem bunăstarea. Sub faţa de masă sau sub vază să punem câteva bancnote. Să avem bani pe masă. (…) Tot pentru atragerea bunăstării, să punem mere pe masă, într-un coș, o fructieră.”, a mai dezvăluit Lidia Fecioru.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi