Lina L s-a transformat într-un cyborg și are un succes nebun pe platforma OnlyFans

O femeie care era nemulțumită de corpul ei a decis să se transforme într-un „cyborg” – și s-a hotărât să meargă până la extrem cu decizia ei. Lina L, care acum își spune Cigno, a renunțat la slujba ei de top în domeniul tehnologiei pentru a deveni artist tatuator în San Francisco, California.

Pentru a-și susține hobby-ul, Cigno, care s-a mutat din Germania în Statele Unite ale Americii, a început să posteze fotografii pline de culoare pentru cei 109.000 de urmăritori pe Instagram și și-a deschis și propria pagină pe platforma OnlyFans. Ea susține că a cheltuit din 2010 până în prezent peste 70.000 de dolari pentru a se tauta și de câte ori este întrebată până unde vrea să meargă, spune că nu se va opri aici.

Într-un interviu acordat publicației The Sun, Cingo a zis că toată lumea se uită lea ea și când aproape toți cei care o văr pentru prima oară nu se mulțumesc cu o singură privire, ci aproape că ajung să se holbeze insistent odată ce le intră în raza vizuală.

Pentru unii oameni înfățișarea lui Cingo este cu adevărat drastică. Pentru alții este doar neobișnuită. Mai sunt și unii care spun că este grozav ceea ce face Cingo, dar nu le-ar plăcea să încerce pe pielea lor, de aceea se mulțumesc doar s-o privească.

Cingo se tatuează pe corp în fiecare lună și nu are de gând să se oprească niciodată. Deja și-a pus în minte să-și facă implanturi cu coloana vertebrală pe antebrațe, precum și o operație care să-i scoată și mai mult în evidență clavicula.

Citeste si...  Intimax: Soluția perfectă pentru o viață sexuală împlinită

Cingo povestește că a ajuns într-un punct în care are deja o direcție bine stabilită și corpul ei de vis este cel al unui cyborg. Dar pentru a ajunge acolo, încă mai are o serie de pași de parcurs și multe schimbări prin care trebuie să treacă.

Cingo adoră tehnologia cyborg și a lucrat în domeniul tehnologic pentru o vreme și de aceea dorește să se transforme într-un om cu o înfățișare de robot. Inspirația ei sunt companiile din Silicon Valley.

Pentru Cingo stilul cyborg este pur și simplu extraordinar și încă din copilărie spune că i-a plăcut tot ce ține de Science Fiction.

Dacă nu era perioada de lockdown din anul 2020, Cingo spune că și-ar fi făcut și o operație la urechi pentru a le face mai ascuțite, dar a trebuit să-și mai amâne aceste planuri pentru o vreme.

Din cauza pandemiei de COVID-19 lui Cingo i-a fost destul de greu să găsească artiști care s-o tatueze, dar începând de anul acesta se poate întoarce la planurile ei pentru că lucrurile se pare că o iau în direcția potrivită.

În Prezent Cingo este la rândul ei un artist în tatuaje cu adevărat desăvârșit. Datorită pasiunii ei, ea chiar a devenit o vedetă în industria tatuajelor, dar mai nou și pe platforma OnlyFans unde postează conținut pentru fanii ei.

Ca tatuator, Cingo spune că mulți dintre clienții ei îi cer să le facă tatuaje memoriale, care să le amintească de lucruri, oameni sau perioade din viața lor. Unii de exemplu scapă din căsătorii eșuate și se simt ca și cum ar fi trecut printr-o metamorfoză. Alții apelează la tatuaje ca la o formă de tratament de înfrumusețare.

Citeste si...  Sumele de bani care caracterizează industria videochatului

Cingo s-a hotărât să se transforme pentru că nu îi plăcea ceea ce vedea zi de zi în oglindă și ca să se simtă bine în pielea ei a realizat că nu are de ales decât să facă o schimbare. Pe lângă tatuaje, corpul lui Cingo a suferit și alte modificări ca de exemplu, a primit o pereche de coarne în zona frunții, un inel de silicon pe piept și o altă pereche de coarne pe față.

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi