Lino Golden, implicat într-un accident! S-a ciocnit cu un tramvai

Celebrul cântăreț de trap Lino Golden a comis-o în trafic! BMW-ul, la a cărui volan se afla, a fost avariat grav în urma unei ciocniri cu un tramvai. El nu s-a asigurat când avrut să depășească pe linia de tramvai, astfel că și-a făcut praf bolidul, chiar pe Șoseaua Antiaeriană – Șoseaua Alexandriei din București.
Lino Golden s-a ciocnit cu un tramvai!
La fața locului au sosit autoritățile, pompierii SMURD și Salvarea, pentru a investiga incidentul și a-i oferi lui Lino Golden îngrijiri medicale. Traficul a fost restricționat în zona afectată, iar ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, din care a reieșit că nu consumaseră alcool. Lino Golden a fost transportat la Spitalul Universitar din București pentru îngrijiri suplimentare.
„Șoseaua Antiaeriană-Șoseaua Alexandriei, accident rutier auto cu tramvai. Este restricționat traficul tramvaielor pe Șoseaua Alexandriei, sensul către Piața Rahova. Conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Universitar. Ambii conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind 0.” a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei.
Și-a pierdut tatăl la 18 ani
În timp ce locuia cu Antonia și Alex Velea, Lino Golden și-a pierdut tatăl.
”Într-o seară i s-a făcut rău și se presupunea că are pneumonie, l-au dus la spital, era ok, am vorbit cu el și după m-a sunat un prieten. Eram în living la Alex și la Antonia, vorbeam eram toți acolo, și am căzut din picioare, am început să țip. A fost foarte greu și cel mai greu mi se pare să-ți înmormântezi părinții.”
„El avea peritonită și nu a vrut să se ducă la spital deloc până i s-a făcut rău, a mers la spital, l-au operat. Ceva la operație n-a fost ok și i-a afectat creierul. Nu mai știa, nu mai recunoștea, rămsese cu creierul undeva în anii 80′ avea amintiri doar de acolo, a slăbit. Eu muream în mine, nu puteam să-l văd așa, nu puteam să accept. E greu să-ți vezi părintele așa. De multe ori mă feream să stau prea mult cu el, uneori o luam razna, aveam gânduri din alea proaste, era greu să vezi că nu-și amintește de tine. Trebuia să-l mint ca pe un copil…” a mărturisit Lino Golden

Citeste si...  Adelina Pestrițu, dezvăluiri cutremurătoare despre relația cu iubitul ei: „Amândoi avem defecte”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi