Lipsă de respect din partea Margheritei de la Clejani! Călare pe crucea monumentului Eroilor Revoluției!

Margherita de la Clejani arată o lipsă crasă de respect față de cei care au murit la Revoluție! Fiica popularului cuplu de muzicanți Viorica și Ioniță de la Clejani susține că nu e mândră de poză, și că a șters-o deja!
Lumea a taxat-o pe Margherita de la Clejani!
”Aduce o gravă atingere valorilor noastre creștin ortodoxe. După ce Oana Zăvoranu a pozat ținând un crucifix între picioare, acum iată, o vedem pe acesta cum ne insultă credința, cum ne batjocorește Sfânta Cruce, pe Dumnezeu și pe eroii noștri”, a scris un internaut scos din minți de gestul Margheritei. ”Îţi trebuie două cuie în mâini”, ”Ce oi căuta acolo nici tu nu ştii”, sunt câteva dintre reacțiile oferite de internauți la postarea ei.
Margherita, condamnată definitv pentru că a condus drogată!
Margherita (31 de ani) a ajuns atenția polițiștilor după ce a provocat un accident în centrul Bucureștiului. Testată cu aparatul DrugTest, acesta a indicat prezența în sânge a drogurilor.
„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”

Citeste si...  Misha, reacție nervoasă după ce un bărbat i-a trimis poze indecente fiicei sale, pe internet: „Tremur”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi