Locotentent brazilian din forțele aeriene a renunțat la jobul său după 11 ani pentru a deveni model de videochat pe platforma OnlyFans

Un locotenent brazilia a renunțat la slujba sa în care a investit 11 ani pentru a se dedicat unei alte pasiuni, mai puțin obișnuite, videochatul.
Acassia Marina Jorge Diniz este un un fost locotent din forțele armate braziliene care și-a schimbat stilul de viață la 180 de grade după ce a decis să se transforme din soldat în influencer.
În schimbul unui abonament de doar 17 dolari pe lună, curioșii pot să se aboneze la canalul de OnlyFans al Acassiei care poate fi găsită după nickname-ul Caca Diniz și să o privească pe aceasta în cele mai fierbinți ipostaze posibile. Acassia are deja un număr de 19.000 de urmăritori și a postat o mulțime de fotografii incendiare, în special realizate în cadrul unor ședințe foto pe plajă.
Tânăra a povestit presei locale care a intervievat-o în legătură cu decizia ei radicală că a renunțat la armată anul trecut și de atunci și până acum a fost trecută pe lista cu rezerve, fără să fie remunerată în tot acest timp. Dar banii nici nu mai contează dacă facem un calcul rapid la cât câștigă Acassia în prezent de pe urma platformei OnlyFans.
Acassia se prezintă acum pe rețelele sociale ca un creator de conținut digital și un profesor de educație fizică, precum și un nutriționist cu experiență.
Dar Acassia nu este singura profesionistă care s-a lăsat de jobul ei pentru a deveni model de videochat pe platforma OnlyFans.
Melissa Williams de exemplu, este o altă femeie de carieră care a renunțat la meseria ei de polițistă pentru a se dedica propriului său cont de pe OnlyFans.
Melissa a început să creeze conținut pe acest website în luna mai a anului 2020, dar nu pentru a câștiga bani, ci mai degrabă pentru a adăuga puțină sare și piper în relația cu soțul ei.
Până la un punct, Melissa povestește că viața ei profesională și viața personală erau două lucruri complet separate și le-a păstrat așa până când mai mulți colegi au început să se înscrie pe platformă și să comenteze între ei ceea ce au găsit acolo. Ba mai mult, unele din aceste fotografii au ajuns să fie studiate și admirate chiar și de deținuți, lucru care a început s-o deranjeze pe Melissa, dar a continuat să lucreze.
Momentul decisiv, atunci când Melissa a trebuit să facă o alegere, este acela când a primit o plângere chiar de la șeful ei, prin care i s-a spus că trebuie să înceteze.
Melissa nu a pozat niciodată în uniformă pe contul ei de OnlyFans și nici măcar nu și-a folosit numele adevărat. Mai mult, majoritatea fanilor ei de acolo credeau că ea nu este decât o mamă singură care lucrează de acasă și pozează în ipostaze sexy pentru a câștiga un ban în plus.
Pentru Melissa să devină o polițistă de succes a fost un vis din copilărie. Melissa își iubea cu pasiune munca și își dorea să fie polițistă toată viața ei. Dar din cauza acestui incident, a trebuit să facă o alegere și a ales videochatul.
Atât pentru Acassia, cât și pentru Melissa, videochatul a reprezentat o plasă de scăpare, o șansă la un viitor strălucit și îndestulat. Prin videochat, ambele femei au reușit să-și construiască o lume a lor, un loc al lor în societate, un mod de a câștiga un venit sustenabil.
Printre multe alte lucruri, videochatul este pentru femei un mod de a se exprima, dar și de a câștiga banii de care au nevoie pentru a-și clădi viața pe care și-o doresc.
Dacă este o idee bună să renunți la propriul job pentru o carieră în videochat sau nu, este un subiect discutabil. Dar un lucru este sigur! Există femei care au renunțat la slujbele lor pentru a deveni modele de videochat, iar alegerile lor s-au dovedit unele din cele mai inspirate.

Citeste si...  De ce nu este recomandat să faci videochat de acasă?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi