Loredana Groza s-a îndrăgostit de un actor celebru. Joacă cu el în „21 de rubine”

Loredana Groza nu a ascuns faptul că s-a îndrăgostit de un actor celebru. Iar visul de a fi alături de el s-a împlinit. Artista a avut şansa să joace cu el în filmul „21 de rubine”.Loredana Groza, în vârstă de 53 de ani, a primit un rol în producția „21 de rubine”, în care joacă și Mickey Rourke. Artista recunoaște că a făcut o pasiune pentru el. Mai mult, aceasta mărturisește că a visat la momentul de a-l întâlni, iar visul i s-a împlinit. Artista a făcut primele declarații despre noul proiect și a recunoscut că este îndrăgostită de celebrul Mickey Rourke, alături de care va juca în fim.Loredana Groza şi Mickey Rourke în „21 rubine”
În celebra producție s-au alăturat și alte staturi internaționale, precum Anthony Delon, fiul lui Alain Delon. Elisabetta Pellini. Actorii români printre care și Corina Moise, Dana Rogoz, Dorel Vișan, Magda Catone, Ela Ionescu și Daniel Buzdugan.
„M-am îndrăgostit de Mickey Rourke”
Producătorii filmului sunt Laura Mega și Silviu Ciobanu, director de imagine este Liviu Mărghidan. Producători executivi sunt Natalia Neag și Kimberly Hines. Montajul va fi semnat de Corina Stavilă, iar sunetul de Mihai Bogos.„M-am îndrăgostit de Mickey Rourke când l-am văzut pentru prima dată în „9 săptămâni și jumătate”. Nu am încetat niciodată să visez că într-o zi îl voi întâlni… Deci, aici suntem… împreună pe platourile de filmare ale filmului „21 de rubine”, un film scris și regizat de Ciprian Mega.Mulțumesc Ciprian pentru că mi-ai oferit această oportunitate de a juca alături de legendarul Mickey Rourke! Așa că nu încetați niciodată să visați!”, a scris Loredana.Loredana Groza, o norocoasă
Orașul Oradea este gazda filmărilor pentru „21 de rubine”, film scris și regizat de preotul Ciprian Mega. Una din scenele din film o va filma chiar alături de Loredana Groza. Cântăreața și-a împlinit un mare vis atunci când l-a întâlnit pe Mickey Rourke. Actorul pe care spune că-l admiră de când l-a văzut în filmul „9 săptămâni și jumătate”. Fil care a făcut furori în 1986.Loredana s-a aranjat ca o divă (foto mai sus) și a pozat alături de idolul ei. Mickey Rourke o ţine de umăr, şi parcă că n-ar mai vrea să-i dea drumul.

Citeste si...  Albania, Cipru şi Malta destinațiile verii

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi