Loredana Groza se înțelege de minune cu fiica ei! În familia lor nimic nu e tabu!

Loredana Groza are o fiică de care este foarte mândră! Elena, în vârstă de 24 de ani, vrea să îi calce pe urme! Deși îi seamănă foarte mult, și îi împărtășește pasiunea pentru muzică, Elena preferă să facă treaba din spatele scenei, fiind atrasă de producția muzicală.
Loredana este o cântăreață foarte ocupată, cu priză la public, dovadă fiind concertele extravagante pe care le susține în țară. Nu uită să-și dedice o parte din timp și Elenei. Loredana este o fire exhuberantă și sociabilă, dar Elena este destul de introvertită. Cu toate acestea, între cele două există o relație perfectă, iar niciun subiect nu este tabu pentru ele. Elena îi poate transmite, fără jenă, și cele mai adânci secrete.
Loredana: „Nu sunt o mamă din comunism!”
„Ea e mai introvertită, ne destăinuim și ea îmi spune, uneori și când nu îmi spune tot în momentul respectiv, a doua zi, a treia zi, se deschide și mai mult. Dar nu sunt o mamă de tipul mamelor noastre, care au trăit în comunism și nu vreau să le judec. Și erau niște subiecte tabu, pe care nu puteam să le abordăm niciodată. Nici noi, și nici părinții noștri, dar eu am zis că vreau să depășim aceste subiecte, să nu mai fie tabu și să am o comunicare directă, sinceră, chiar dacă uneori mă pune pe mine într-o lumină proastă o anumită discuție’’, a spus Loredana Groza.

Citeste si...  Filmul românesc care a ajuns locul 1 în timp record pe platforma Netflix. Despre ce peliculă e vorba și care este povestea filmului

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi