Loredana, relație cu Nick Casciaro, imediat după ce a divorțat?

Nick Casciaro rupe tăcerea despre relația cu Loredana Groza! Ce a dezvăluit artistul despre starea relației lor?
Loredanei îi plac italienii!
Nick Casciaro, câștigătorul celui de-al zecelea sezon al X Factor, a făcut dezvăluiri bombă despre relația sa cu celebra cântăreață Loredana Groza! După ce au făcut furori pe scenă și în inimile fanilor, cei doi au rămas în relații foarte bune și au continuat să comunice pe rețelele de socializare.
Însă, după un an de la terminarea emisiunii, Nick a rupt tăcerea și a dezvăluit adevărul despre relația lor. Deși presa a tot speculat că cei doi ar avea o relație romantică, Nick a declarat că între ei a existat mereu o prietenie puternică și că nu au depășit niciodată acest prag.
Artistul italian a dezvăluit că ultima discuție pe care a avut-o cu cântăreața a fost de Crăciun, în urmă cu un an. Însă, deși nu au mai reușit să se vadă de atunci, Nick a lăudat profesionalismul românilor și se declară fericit că are ocazia să colaboreze cu artiști atât de mari, precum Loredana Groza.
Aveți mulți cântăreți buni, ca Loredana și Luminița. Așa că sunt foarte fericit să am ocazia de a colabora cu așa mari artiști. (…) Loredana este foarte ocupată, este un superstar. Suntem prieteni buni și cam atât, așa că ultima dată am vorbit de Crăciun, este foarte ocupată, știu. Dar și eu sunt ocupat!”, a susținut artistul.
Ce a zis Loredana?
„El este Capricorn, este la două zile după fratele meu și cu câteva zile înaintea nepotului meu. Sunt înconjurată de capricorni, așa că a fost o sărbătoare continuă. Întâi a fost Sfântul Vasile, pe doi ianuarie a fost ziua lui Cristi și pe 4 ziua lui Nick.
Când am auzit i-am zis că facem party, torturi. Sper că te-ai simțit bine, nu?! Oricum nu se aștepta să-și facă ziua în România, așa a fost să fie. Toate s-au întâmplat pur și simplu, fără nicio intenție inițială. Faptul că el a rămas în România, că a fost home alone de Crăciun“.
„Ne iubim reciproc“
La rândul său, Nick Casciaro a declarat că a fost plăcut impresionat de gestul artistei, care i-a făcut sărbătorile de iarnă mai frumoase.
Chimia incredibilă dintre ei i-a pus pe gânduri pe fani, care au început să suspecteze că cei doi ar putea fi împreună. Nick a negat însă zvonurile, spunând că se amuză alături de Loredana când citesc „bârfele“ despre ei doi.
„Mama mea! Suntem prieteni pe bune. Ne iubim reciproc, suntem ca o familie, deci toți oamenii care tastează lucruri prostești pe Instagram și Facebook doar mă fac să râd mult. Râdem mult pe acest subiect, pentru că e tot parte din industrie, deci OK“, a subliniat tânărul italian.

Citeste si...  Elton John a ajuns de urgență la spital. În ce stare se află acum artistul în vârstă de 76 de ani

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi