Lucy Hale, un an fără alcool! „Este cool.”

Lucy Hale a luat calea abstinenței! Ea a reușit să scape de dependența de alcool, și a împărtășit acest lucru cu toată lumea! Lucy nu a mai pus strop de alcool în gură de un an! Actrița a făcut marele anunț pe Instagram, chiar de Ziua Îndrăgostiților!
Lucy Hale, fără alcool de un an
În descrierea postării, ea apare lângă un tort dedicat primei aniversări a sobrietății. „O postare alternativă de Ziua Îndrăgostiților”. „Această postare este despre iubirea de sine și despre cel mai bun lucru pe care l-am făcut vreodată. Pe 2 ianuarie am sărbătorit un an de sobrietate.” a scris Hale în descrierea postării.
„În timp ce această experiență este în mare parte privată, am simțit în seara asta că trebuie să transmit oricui duce o luptă că nu este singur și că este iubit.”
Actrița de 33 de ani a fost susținută în demersul ei de colegii cu care a jucat în „Pretty Little Liars”. Shay Mitchell și Sasha Pieterse au lăsat comentarii cu emoji-uri. Troian Bellisario și-a dedicat mai mult timp, scriind! un mesaj de felicitare.
„Este dovadă de curaj. Este cool. Este inspirațional. Meriți toată iubirea de sine și toată iubirea de la alții care vine la pachet.”, a scris Bellisario.
Nu este pentru prima dată când Lucy Hale renunță la alcoolism. Ea a mai făcut același pas și în 2017. Presiunea socială a făcut-o să se apuce de această dependență! În loc să o ajute cu relațiile, ea recunoaște că nu a mai intrat în nicio relație de câțiva ani!
 

Citeste si...  Blake Lively și Ryan Reynolds, din nou părinți. Celebrul cuplu, la al patrulea copil!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi