Lui Valentin i s-a transmis că nu se potrivește cu Elena. De ce i-a pus acesteia întrebări?

Valentin a primit mai multe scrisori în care i se spunea că nu se potrivește cu Elena și că aceasta s-ar putea să o cunoască pe Antonia din afara casei.

Valentin și Elena sunt ca șoarecele și pisica, când se bucură de timp împreună, când se îndepărtează. Fata e nemulțumită că el nu pare hotărât, iar Valentin are anumite suspiciuni în privința Elenei.

Mireasa sezon 9, 10 aprilie 2024. Lui Valentin i s-a transmis că nu se potrivește cu Elena. De ce i-a pus acesteia întrebări
Valentin a primit scrisori din afara casei, în care i se spunea că nu se potrivește cu Elena și că aceasta are un comportament ciudat.

”Am primit 3-4 scrisori, nu are treaba nicio scrisoare. Apreciez părerea lor, dar părerea mea e și aceasta că încearcă să mă controleze. De fapt, stările mele se schimbă după stările ei. Văd cum răbufnește în conversațiile cu alte fete. Am întrebat-o cu Antonia, să văd ce și cum, nu vedeam legătura cu atâta prietenie cu Antonia”, a spus Valentin.
Nepotul doamnei Floarea susține că comunicarea scârțâie. De cealaltă parte, Elena a explicat faptul că nu o cunoaște pe Antonia și că se înțelege bine cu mai multe concurente, printre care și fosta iubită a lui Valentin.

Citeste si...  SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție. Cine sunt artiștii care se alătură line-up-ului

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi