Lumea filmului, în lacrimi! Află cine este actorul care s-a stins la doar 27 de ani!

Lumea filmului a primit o veste cu totul și cu totul tragică! Unul dintre membrii ei s-a stins la frageda vârstă de numai 27 de ani! Acesta s-a bucurat de succes încă din copilărie. Fanii lui au rămas înmărmuriți la auzul tragicei vești! Medicii nu au mai putut face nimic! El a murit chiar în templul filmului, localitatea Los Angeles din California!
Austin Majors a murit!
Austin Setmajer-Raglin a murit sâmbătă, 11 februarie. Viața acestuia s-a sfârșit crunt, într-un adăpost pentru oamenii străzii din California. El a murit din cauza unei supradoze. Sora lui a confirmat decesul. Familia a rămas totalmente devastată după aflarea veștii cutremurătoare!
„Austin a fost acel copil, fiu, frate, nepot și unchi care ne-a făcut mândri și ne va fi mereu extrem de dor de el”, a transmis sora lui Austin Majors.
Cine a fost Austin Majors?
Austin Majors s-a născut pe 23 noiembrie 1995. De mic a fost atras de reflectoare, și în general de lumea filmului, pentru care și-a dedicat întreaga viață! El a urmat Școala de Arte Cinematografice, specializarea producție de televiziune și cinematografie.
„A fost o ființă iubitoare, artistică, genială și bună. Austin a avut parte de mare bucurie și de mândrie în cariera sa de actor”, a mărturisit în lacrimi familia actorului.
Austin Majors a jucat în seriale îndrăgite de toată lumea precum ”ER/ Spitalul de Urgență”, ”NCIS”, ”Neveste disperate”, ”Acording to Jim”, dar și în câteva episoare din ”Hercule”.

Citeste si...  Cum arată Moran Atias la 42 de ani, actrița care s-a iubit cu Adrian Mutu în tinerețe. Fosta Miss Israel a devenit mamă anul trecut

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi