Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, criticată pentru că nu se desprinde spiritual de artist!

Moartea sfâșietoare a lui Nosfe, care l-a răpit de tânăr, la doar 37 de ani, a lăsat în sufletul soției lui, Mădălina Crețan, răni adânci în suflet care nu se vindecă! Ea este foarte activă pe rețelele de socializare, iar insistența ei i-a enervat pe unii dintre urmăritori.
Nosfe s-a stins din viață pe data de 16 octombrie 2022, iar vestea tragică a șocat pe toată lumea. Artistul a lăsat în spate o soție, dar și pe fiica lor. Află ce mesaj a transmis Mădălina Crețan?
Mădălina Crețan, mesaj răvășitor!
„Am ales ca iubirea mea față de soțul meu să crească, să continue și am ales să nu transform această durere și suferință într-o nemulțumire de viață, într-o învinovățire. Nu mi-am doorit să-l învinovățesc nici pe Dumnezeu, nici pe soțul meu, nici pe mine, nici pe oamenii din jurul nostru în niciun fel. Mi-am dorit pur și simplu să păstrez vie iubirea pentru el. Automat, știu că unul dintre lucrurile pe care soțul meu le-a urât cel mai tare pe acest Pământ a fost să ne vadă pe mine și pe Iris triste și că suferim. Cumva, nu maschez suferința, o transform în dragoste.”, a transmis Mădălina Crețan la televizor.

Citeste si...  Cine este fata care a scos-o din pepeni pe Bianca Drăgușanu? A bătut 12 fete cu mătura!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi