Mădălina Ghenea a fost hărțuită de un bărbat vreme de șase ani: „Am fost foarte speriată. Nimeni nu merită un asemenea lucru…”

Mădălina Ghenea este una dintre româncele care au reușit să devină cunoscute peste hotare. Este actriță și model, iar în Italia are o carieră de succes, acolo unde implicată în numeroase proiecte. Recent, vedeta a fost invitată în emisiunea „Verissimo”, din Italia, unde a făcut dezvăluiri surprinzătoare. Mădălina Ghenea a mărturisit că a fost victima hărțuirii vreme de șase ani.Mădălina Ghenea s-a născut în Slatina, dorindu-și de mic copil să devină cunoscută. A urcat pentru prima dată pe podium la vârsta de 15 ani, pentru creatorul Gattinoni și a atras atenția după apariția sa în videoclipul lui Eros Ramazzotti. În 2008 se număra printre protagonistele calendarului Peroni și doi ani mai târziu a debutat în televiziune. în 2011 a debutat în cinematografie, după ce a jucat în pelicula italiană „I soliti idioti’.Mădălina Ghenea a avut o apariție uimitoare în emisiunea Verissimo, moderată de Silvia Toffanin. Actrița i s-a confestat prezentatoarei tv și a făcut dezvăluiri surprinzătoare din viața ei. Frumoasă româncă a declarat că a fost hărțuită de un bărbat vreme de șase ani.Mădălina Ghenea a fost hărțuită de un bărbat vreme de șase aniMădălina Ghenea, 35 de ani, se numără printre cele mai apreciate actrițe din Italia. Românca s-a stabilit în urmă cu câțiva ani în Italia, acolo unde locuiește alături de fiica ei, Charlotte. De-a lungul anilor, Mădălina Ghenea a devenit un nume cunoscut în cinematografia italiană, iar recent a făcut dezvăluiri uluitoare în emisiunea Verissimo. Actrița româncă a dezvăluit că celebritatea i-a adus și lucruri mai putin frumoase. Mădălina Ghenea a fost hărțuită vreme de șase ani de un individ, dar autoritățile din Italia au reușit să îl identifice pe hărtuitor.„Din păcate, în ultimii șase ani, am fost victima hărțuirii: profilurile mele sociale au fost sparte de mai multe ori. Am fost foarte speriată, chiar dacă, din fericire, nu am întâlnit niciodată fizic această persoană. Trebuie să mulțumesc Parchetului din Milano, deoarece au reușit să identifice hărțuitorul’, a povestit Mădălina în emisiune, potrivit Libertatea.ro.Actrița a mai spus că nu și-a denunțat imediat hărțuitorul deoarece spera că acesta va încetat cu amenințările. „La început am acceptat, nu am făcut nimic. Am crezut că este un efect secundar al meserii mele, al popularității, dar nu trebuie să accepți niciodată cuvinte atât de grave, de dure. Nimeni nu merită un asemenea lucru’.Mădălina Ghenea, despre Matei Stratan, tatăl fiicei sale
Mădălina Ghenea și-a obișnuit fanii cu aparițiile sale elegante și senzaționale. Actrița și-a făcut apariția îmbrăcată într-o rochie roșie cu impremiu floral. Românca a vorbit în emisiunea moderată de Silvia Toffanin, despre începuturile carierei de model și de actriță, dar și despre relația cu tatăl fiicei sale, Matei Stratan.Actrița a avut relații cu numeroși bărbați celebri, printre care Gerard Butler și Michael Fassbender. Mădălina Ghenea a declarat că fiica ei, Charlotte, are parte de atenția ambilor săi părinți. „Eu și tatăl fiicei mele nu mai suntem împreună, dar fetița mea este foarte deșteaptă și a înțeles că, în ciuda acestui lucru, este foarte iubită. Charlotte este un copil foarte inteligent și este un copil fericit’., mai spus actrita în emisiune.Mădălina Ghenea a fost jefuităFrumoasa actrță a fost jefuită pe 11 decembrie 2022 pe un aeroport din Roma.Ghenea a fost extrem de afectată din cauza acestei situații, iar vreme de trei săptămâni nu a ieșit din casă. Românca a dezvăluit pe rețelele de socializare că are atacuri de panică din cauza acelui incident.„Am stat închisă în casă trei săptămâni, dar promit că mă voi întoarce la normalitate. Îmi pare rău că arăt epuizată, chiar mă străduiesc să îmi revin, dar nu e ușor deloc. Am avut atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper să mă întorc la viața mea normală și să uit’, a spus Mădălina Ghenea pe Instagram.

Citeste si...  Irinel Columbeanu nu a scăpat de problemele financiare. Executorii cer validarea propririi

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi