Mădălina Ghenea a tras lozul câștigător! A pus mâna chiar pe celebrul Leonardo Di Caprio!

Leonardo DiCaprio (47 de ani) vrea să scape de reputația negativă de care se „bucură” în ultima perioadă, după ce a fost surprins cu o puștoaică de 19 ani, iar Mădălina Ghenea (35 de ani) este noua pretendentă a faimosului actor american! Cei doi au fost văzuți alături chiar într-un club de noapte din Milano!
Leonardo DiCaprio, din nou cu Mădălina Ghenea?
Cei doi au mai fost într-o relație în anul 2012. Atunci, paparazii i-au surprins plimbându-se pe plaja Bondi din Sydney, dar și la câteva restaurante. Acum, cei doi au fost văzuți la braț într-un club de noapte din Milano!
Leo nu a vrut să atragă atenția când a ajuns la clubul Red Room din centrul orașului. Pentru a se ascunde de ochii vigilenți ai presei, dar și al fanilor, el a purtat o geacă neagră, șapcă, dar și o mască pe față. Mădălina Ghenea a fost o apariție răvășitoare, atrăgând atenția celor din club cu salopeta neagră strălucitoare, cu tăieturi în zona sânilor și a șoldurilor care nu lăsau loc de imaginație! Mădălina a dezvăluit cât de bun e la pat!
Cât de bun e Leonardo DiCaprio la pat?
Mădălina Ghenea s-a rezumat la faptul că îl făcea fericit pe celebrul actor. „În timpul actului, Leo, care statea pe spate, si-a luat tigara electronica si o pereche de casti antizgomot, a inchis ochii si imi facea semn sa continui”, a declarat ea.
O altă iubită, Bobbie Brown, s-a declarat impresionată de potența actorului.
“Când am văzut cât era de dotat, e titanic, am crezut că este un armasar care mă va satisface extraordinar, numai ca avea sa ma dezamageasca imediat. Pe langa faptul ca nu a reusit decat un act de un minut, mi-a pus si niste intrebari grosolane despre igiena personala. M-a intrebat chiar daca m-a testat sa vad daca am gonoree sau alte boli. Actul cu el nu a durat nici cat trailerul la unele din filmele lui”.

Citeste si...  Anthony Delon și Mickey Rourke, filmări chiar în România, la Oradea!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi