Mădălina Ghenea a tras lozul câștigător! A pus mâna chiar pe celebrul Leonardo Di Caprio!

Leonardo DiCaprio (47 de ani) vrea să scape de reputația negativă de care se „bucură” în ultima perioadă, după ce a fost surprins cu o puștoaică de 19 ani, iar Mădălina Ghenea (35 de ani) este noua pretendentă a faimosului actor american! Cei doi au fost văzuți alături chiar într-un club de noapte din Milano!
Leonardo DiCaprio, din nou cu Mădălina Ghenea?
Cei doi au mai fost într-o relație în anul 2012. Atunci, paparazii i-au surprins plimbându-se pe plaja Bondi din Sydney, dar și la câteva restaurante. Acum, cei doi au fost văzuți la braț într-un club de noapte din Milano!
Leo nu a vrut să atragă atenția când a ajuns la clubul Red Room din centrul orașului. Pentru a se ascunde de ochii vigilenți ai presei, dar și al fanilor, el a purtat o geacă neagră, șapcă, dar și o mască pe față. Mădălina Ghenea a fost o apariție răvășitoare, atrăgând atenția celor din club cu salopeta neagră strălucitoare, cu tăieturi în zona sânilor și a șoldurilor care nu lăsau loc de imaginație! Mădălina a dezvăluit cât de bun e la pat!
Cât de bun e Leonardo DiCaprio la pat?
Mădălina Ghenea s-a rezumat la faptul că îl făcea fericit pe celebrul actor. „În timpul actului, Leo, care statea pe spate, si-a luat tigara electronica si o pereche de casti antizgomot, a inchis ochii si imi facea semn sa continui”, a declarat ea.
O altă iubită, Bobbie Brown, s-a declarat impresionată de potența actorului.
“Când am văzut cât era de dotat, e titanic, am crezut că este un armasar care mă va satisface extraordinar, numai ca avea sa ma dezamageasca imediat. Pe langa faptul ca nu a reusit decat un act de un minut, mi-a pus si niste intrebari grosolane despre igiena personala. M-a intrebat chiar daca m-a testat sa vad daca am gonoree sau alte boli. Actul cu el nu a durat nici cat trailerul la unele din filmele lui”.

Citeste si...  „Ne dă palme și Zelenski, pe bune!” Atitudinea președintelui nu lasă loc de interpretări!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi