Madonna, în doliu! Fratele ei mai mare a murit!

Veste cruntă pentru Madonna! Fratele ei mai mare, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani. Află mai jos care este cauza decesului fratelui Madonnei!
Anunțul a fost făcut de cântărețul Joe Henry, care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone. El a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie alb-negru, însoțită de mesajul de mai jos.
„Cumnatul meu, Anthony Gerard Ciccone, a părăsit acest pământ aseară. Îl cunosc de când aveam 15 ani. L-am iubit și l-am înțeles mai bine decât am fost uneori dispus să las să se vadă. (…) Adio frate Anthony. Vreau să cred că Dumnezeul în care a crezut binecuvântata ta mamă (și a mea) este acolo, așteptând să te primească.”, a scris Joe Henry, pe Instagram.
De ce a murit fratele Madonnei?
Fratele mai mare al Madonnei a fost alcoolic. În 2017 el a finalizat cu succes un fel de program de dezintoxicare.
Vanilla Ice susține că a fost cerut în căsătorie de Madonna când erau împreună. „Lucrurile mergeau nebunesc de repede. Eram: „Ce? Credeam că bărbatul trebuie să facă asta (n.r. cererea în căsătorie)”. Ce vrei să spui? Stai puțin. Este mult prea repede. Eu de abia încep aici și sunt mult prea tânăr pentru asta. Așadar, da. A fost nebunesc. Cu cât mă gândesc mai mult, cu atât mi se pare o nebunie mai mare.”, a mărturisit Vanilla Ice în cadrul unui podcast.

Citeste si...  Ashton Kutcher, nu știi cine e Harry Styles!? Ce i-a spus la karaoke depășește orice imaginație!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi