Majda Aboulumosha, posedată de ghinioane! „O să beau!”

Majda Aboulumosha pare să fie urmărită numai de ghinioane. Celebra actriță și fotomodelă se plânge de faptul că un ghinion nu vine niciodată singur! Întâi i s-a stricat mașina de spălat. După, a primit mobila greșită. I-a fost înlocuită cu mobila corectă, însă aceasta avea piese lipsă!
Majda a promis că se va îmbăta când va scăpa de ghinioane.
„Mașina de spălat îmi dă eroare de 2 zile (nu mai reușesc să o deschid și am apă în ea), oamenii mi-au livrat altă mobilă, azi mi-a venit noua mobilă, dar cu piese lipsă. Hei… eu nu sunt ghinionistă! Ce se întâmplă? Dar și când termin de mobilat și curățat o să beau jumate de pahar de vin, că eu nu beau niciodată. În ultimele zile am întâmpinat atâtea… că nu-mi vine să cred de unde mai am energie”, a scris actrița pe InstaStory.
Cum a slăbit Aboulumosha 17 kilograme în doar două luni
În urmă cu câteva luni, Majda Aboulumosha a declarat că a reușit să slăbească 17 kilograme în doar două luni, consumând hrean.
„Hreanul topeşte grăsimile şi scoate apa din organism, eu îl consum la orice masă: în salate, o linguriţă dimineaţa; salate, ceapa roşie – eu o mănânc ca pe măr, fructe”, a spus Majda în cadrul unei emisiuni. „Am renunţat la zahăr pentru că eu oricum nu mâncam nici înainte tot ce înseamnă patiserie, şi ca bază am ţinut pestele, cu toate că eu nu sunt o mare consumatoare de carne”, a mărturisit actrița.

Citeste si...  Emilia Ghinescu a ajuns la 45 de kilograme. Cu ce dietă a slăbit: „Cu cât mănânci mai puțin, cu atât ai mânca…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi