Mama lui Alibec se ia de milionarul Neluțu Varga! „Nu i-au dat niciun ban de chirie!”

După ce i-a tocat banii lui Neluțu Varga după prestațiile dezamăgitoare pe care le-a avut, Alibec are nevoie acum și de mama lui pentru a fi apărat de presupusele nedreptăți care i se fac! Fotbalistul, cunoscut pentru gesticulările făcute pe teren la adresa tuturor, este tot timpul protejat ca un pui de mama lui, care i-a luat la rost în trecut și pe conducătorii din Turcia, acolo unde a stat mai mult accidentat.
Denis Alibec, în pericol să fie executat silit!
Pentru că cei de la CFR Cluj nu i-au plătit chiria pe două luni, Denis Alibec riscă acum să fie executat silit! Alibec a câștigat procesul în prima instanță, dar chiriașul a făcut apel. Emilia Stroe, mama lui Alibec, consideră că un club care se respectă este obșigat să le ofere fotbaliștilor un apartament în orașul în care joacă. Aceasta l-a urecheat pe milionarul Neluțu Varga, patronul paravan de la CFR Cluj!
„Era de datoria lor, dar nu i-au dat niciun ban de chirie, și-a plătit-o din buzunarul lui”, a declarat mama lui Denis Alibec”
Denis Alibec, lăsat cu buza umflată!
Mai mult, mămica lui Alibec le reproșează că i-au „ars” băiatul chiar și la contract. Ei l-ar fi forțat să renunțe la bonusuri pentru a putea pleca liber.
“În plus, nu a primit anumite bonusuri. Ca să poată pleca a renunțat la bani. A făcut tot ce i s-a cerut doar să scape de acolo. Nu a fost o perioadă deloc bună pentru el la CFR Cluj”, a mai precizat Emilia Stroe.
Denis Alibec a plecat ulterior la Atromitos, în Grecia, unde nu a făcut prea mulți purici. El a revenit la echipa patronată de Gică Hagi, Farul Constanța, Regele reușind să-l pună pe picioare din nou pe fotbalistul indolent.

Citeste si...  Emily Burghelea a ajuns în depresie din cauza bebelușului ei!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi