Marcela Fota, răvășită de moartea fratelui ei!

După ce recent i-a murit soțul, cântăreața Marcela Fota pare urmărită de ghinion! Fratele acestuia a comis cel mai strigător act la Dumnezeu! El s-a sinucis. Și mama ei este bolnavă, iar aceasta a fost acuzată că Viorel și-a luat viața pentru că avea o datorie la ea.
Marcela Fota, în lacrimi!
Cântăreața și-a alimentat fratele cu bani care i-a câștigat în Statele Unite ale Americii, pentru ca fratele ei să își deschidă o afacere.Se pare că aceasta n-a mers bine și l-a făcut să-și ia
„În urma acestei întâmplări, mi-am auzit și reproșuri din partea familiei soției lui. Mi-au spus: din cauza ta s-a sinucis pentru că, tu, urma să vii în Romania și trebuia să-ți dea niște bani, pe care, el, nu-i avea.
A fost o perioadă foarte grea pentru mine, nu sufeream doar după pierderea lui, sufeream și din cauza acuzațiilor lor. Și eu știam că nu erau adevărate. Eu am vrut să-l ajut. În niciun caz să-l împing spre ceea ce m-au învinovățit ei. Mă arde dorul de fratele meu, aș fi vrut să nu se întâmple așa, aș fi vrut să se bucure de toate reușitele noastre”, a explicat Marcela Fot.

Citeste si...  Delia Matache, ireproșabilă în costum de baie la 41 de ani. Artista s-a supărat pe fanii care o critică pentru apariția provocatoare

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi