Margherita de la Clejani a scăpat cu amendă!

Margherita de la Clejani a scăpat de gratii. Judecători iau decis să îi dea doar o amendă de 40.000 de lei.
Pe data de 29 iunie a anului 2022, Margherita de la Clejani a fost condamnată definitiv pentru accidentul produs în anul 2020, pe bulevardul Gheorghe Șincai din Sectorul 4 din București. Ea a fost prinsă de polițiști drogată la volan!
„Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi rejudecând: În baza art.396 alin.1, 2 şi 10 C.p.p. raportat la art.61 C.p., condamnă pe inculpata Manole Myriam-Margareta la pedeapsa de 40.000 de lei amendă penală (200 zile amendă x 200 lei/zi) pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe prevăzută de art.336 alin.2 C.p.. (fapta din 23.05.2020)”, se arată în decizia instanţei.”
Margherita de la Clejani, călare pe Crucea Eroilor Revoluției!
Margherita de la Clejani arată o lipsă crasă de respect față de cei care au murit la Revoluție! După ce s-a cocoțat pe cruce. fanii au taxat-o!
”Aduce o gravă atingere valorilor noastre creștin ortodoxe. După ce Oana Zăvoranu a pozat ținând un crucifix între picioare, acum iată, o vedem pe acesta cum ne insultă credința, cum ne batjocorește Sfânta Cruce, pe Dumnezeu și pe eroii noștri”, a scris un internaut scos din minți de gestul Margheritei. ”Îţi trebuie două cuie în mâini”, ”Ce oi căuta acolo nici tu nu ştii”, sunt câteva dintre reacțiile oferite de internauți la postarea ei.

Citeste si...  Delia, gest șocant în scandalul „Gheboasă”. Poate o amendează și pe ea jandarmii…

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi