Maria Buză, în comă șase ore! „Medicii nu-mi mai dădeau nicio șansă”

Maria Buză a împlinit 54 de ani pe 26 februarie. Deși se poate mândri cu o carieră frumoasă, și cu o familie care o susține, actrița a trcut prin mai multe drame care îi puteau fi fatale! Ea consideră că cea mai mare realizare a ei este fiul Andrei, pentru care și-a riscat viața! Artista a făcut mai multe mărturisiri cutremurătoare legate de acel moment.
Maria Buză a împlinit 54 de ani. Drama care i-a marcat viața cântăreței
Maria Buză este o prezență exuberantă în showbiz-ul românesc, însă artista poartă cu sine o dramă teribilă, prin care a trecut atunci când a dat naștere fiului ei. Ea a suferit complicații la naștere, aflându-se în poziția de a-și risca viața pentru fiul ei!
Pe 21 februarie, când l-am născut pe băiatul meu, Andrei, eu sărbătoresc ziua lui de naștere, dar și ziua în care am primit o a doua șansă la viață. Medicii i-au spus atunci soțului că trebuie să aleagă între soție sau copil. Este o întrebare la care, cu greu ar răspunde oricine, dar, din fericire, medicii au făcut toate eforturile posibile, au salvat întâi copilul și apoi au făcut tot ce s-a putut în ceea ce mă privește. Am fost în comă vreo 6 ore și spuneau medicii că tot ce a depins de ei s-a înfăptuit și că nu rămâne decât ca Dumnezeu să facă o minune și a făcut-o. Medicii nu-mi mai dădeau nicio șansă, dar după 6-7 ore am dat semne și m-am trezit brusc, așa parcă dintr-o liniște absolută.„, a dezvăluit Maria Buză.
Maria Buză nu a fost dorită de mama ei!
Maria Buză a vorbit despre cum mama ei a dorit să facă avort când a rămas gravidă, dar încercările de a renunța la sarcină au fost nereușite, de aceea artista a venit pe lume. Actrița a destăinuit că mama ei considera nașterea fiicei sale ca pe un dar de la Dumnezeu.
„Mama a știut să-mi povestească atât de frumos că eu îi sunt dată de la Dumnezeu și am venit pe lumea asta ca o răsplată și o binecuvântare, pentru că toate au fost împotriva a ceea ce ea, ca mamă, a încercat în ceea ce mă privește. A fost ca un dar de la Dumnezeu pe care atunci nu avea cum să-l înțeleagă, l-a înțeles abia după ce încercarea ei de a renunța la această sarcină nu a fost una reușită.
Nu e zi și clipă în care să nu-mi spună că eu sunt minunea vieții ei. Din păcate, doar eu am rămas aproape de mama, sora mea cea mare s-a stins din viață foarte devreme, la 40 de ani, iar mama a suferit foarte mult ca părinte pentru această tragedie și mai am un frate care nu a putut să ne fie alături așa cum ne-am fi dorit. Și cumva, în toată nebunia asta, eu încerc să fiu alături și lângă al meu copil și lângă a mea mamă, pe tata l-am pierdut însărcinată fiind”, a declarat Maria Buză.

Citeste si...  Preafrumoasa Oana Roman, la 30 de ani era blondă! „Am găsit poza asta!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi