Maria Constantin, amatoare de locuri exotice! Unde se relaxează cântăreața?

Deși a făcut foamea la „Survivor România”, și a suferit mai multe experiențe tragice în cadrul emisiunii filmate în Republica Dominicană, cântăreața a decis să meargă tot într-o locație exotică!
Maria Constantin, obișnuită cu foamea!
Întrebată cât de grea a fost acomodarea, și dacă îi mai place nuca de cocos, cântăreața a replicat amuzată „Da!!! (n.r. râde). Colegii mei vă pot confirma faptul că uneori le mai și donam porția mea de mâncare, pentru că eu am declarat în mai multe rânduri că la mine dieta minune, prin care mă mențin, este FOAMEA! Doar așa funcționează organismul meu. Și, sincer, chiar îmi doream să scap repede de câteva kilograme în plus pe care le luasem de sărbători. Iar faptul că încă mănânc nucă de cocos este pentru că, pur și simplu, îmi place.”
Maria Constantin, pe plajă în Zanzibar!
Pentru a se recupera din chinurile în care a fost supusă la Survivor, cântăreața a plecat tocmai în Zanzibar. A dat frigul din România pe soarele și nisipul fin din Africa! Aici, ea a dormit din nou sub cerul liber, dar de această dată cu iubitul ei.
„Cel mai plăcut lucru pe care l-am experimentat la Survivor îl voi pune și aici în practică. Și anume, dormitul sub cerul liber și plin de stele, deși iubitul meu nu știu cât de încântat va fi de acest lucru, noi având o cameră frumoasă, cu un pat imens și moale”, a mărturisit Maria Constantin, pentru Ego.ro.

Citeste si...  Ce se întâmplă cu procesul de viol al lui Dani Alves? Soţia fostului fotbalist şi alţi prieteni au depus mărturie: „Era foarte beat!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi