Maria Iordănescu, mămică pentru prima oară! Află și tu sexul bebelușului!

Maria Iordănescu (25 ani), fiica fostului selecționer Anghel Iordănescu, este însărcinată pentru prima dată. După ce a aflat sexul bebelușului, ea a postat pe Instagram un filmuleț înduioșător!
Maria Iordănescu, o mămică fericită!
Maria s-a căsătorit anul trecut cu Teodor Măgureanu, iar aceasta îl va face tată! Prezentatoarea de la Prima TV este însărcinată pentru prima dată.
Filmulețul postat de Maria Iordănescu pe Instagram cuprinde cele mai importante etape ale sarcinii ei: testul de sarcină, prima ecografie, imagini cu burticuța,  și momentul în care a aflat că va avea o fetiță. „Bucuria unei mame începe când o nouă viață se agită înăuntru. Când o mică bătaie a inimii este auzită pentru prima dată și o lovitură jucăușă îi amintește că nu este niciodată singură. Sunt mai multe decât fericită pentru că voi avea o fetiță”, a scris Maria în descrierea filmulețului.
Cum a cucerit-o Teodor Măgureanu pe fiica lui Anghel Iordănescu?
„Soțul meu m-a cucerit în primul rând prin caracterul frumos, prin educația pe care a primit-o din familie, prin inteligență și prin bunul simț, aspectele cele mai importante din punctul meu de vedere la o persoană”, a declarat fiica lui Anghel Iordănescu.
„Așa mi-l și imaginam pe viitorul meu soț și iată că s-a și îndeplinit, ba chiar mai mult decât speram. Am simțit că este omul cu care voi rămâne toată viața după prima, a doua lună de relație. Și asta pentru că era departe de orice alt om întâlnit până în acel moment”, a precizatmai  Maria Iordănescu. Ea și-a păstrat celebrul nume de familie, dar l-a alipit și pe cel al soțului ei.

Citeste si...  Cum se menține Ruby în formă și ce consumă zi de zi, deși îi face rău: ”Am pielea uscată din cauza asta. Spre rușinea mea, eu…”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi