Maria Roman, noi lămuriri după dispariția soțului. Ce a vrut să clarifice după ce s-a zis că a fost arestat

Maria Roman a vrut să clarifice un aspect despre situația soțului. Aceasta susține că a fost găsit și va da curând mai multe detalii.

Pe 16 aprilie 2024, Maria Roman se panica pentru că nu mai reușea să dea de soțul ei. Astfel, a decis să ceară ajutorul oamenilor pentru a îl găsi.
După ce a postat un anunț peste tot, în care era poză cu mașina pe care soțul ei a mers să o achiziționeze din Franța, a alertat poliția.
Ulterior, apelul către internauți a fost șters. Sursele Antena Stars afirmau că bărbatul a fost găsit, fiind arestat în Germania. Familia ar fi aflat de situație și a angajat avocați pentru a îl ajuta.
Mireasa sezonul 3. Maria Roman, noi lămuriri după dispariția soțului. Ce a vrut să clarifice după ce s-a zis că a fost arestat
De atunci, Maria Roman nu a mai dat nicio veste despre partenerul său și situația dificilă prin care trec. Reporterii Spynews.ro au încercat să ia legătura și cu Maria Roman pentru a afla mai multe detalii despre soțul ei.

Tânăra spune că va vorbi mai multe atunci când soțul ei se va întoarce acasă. Tot ea mai afirmă că singura dorință a fost să-l găsească pe partenerul ei, să știe că e bine, și nu să lămurească situația în care el se află.
”Când o să fie cu noi o să știți. Nu mă mai întrebați de el că nu pot să răspund. Noi am vrut doar să-l căutăm, nu să lămurim ce s-a întâmplat, omul era dispărut, dar s-a găsit”, a spus fosta concurentă de la Mireasa.
 
Ce posta Maria după ce soțul ei a fost găsit
La câteva zile după ce soțul Mariei Roman a fost găsit în Germania, fosta concurentă de la Mireasa posta un clip cu cea mai recentă melodie a Andiei.
”Suflet, petale, din flori stamine rare
Unde e nectarul, a zeilor chemare?
Totu-i alb și negru, iar tu aveai culoare
De unde atâta supărare?
E de la dela, e de la dela
E de la inimile care s-au oprit un timp și-ating tăcerea
E de la dela
De la săruturile mult mai dulci ca mierea
E de la dela, e de la dela
E de la inimile care s-au oprit un timp și-ating tăcerea
E de la dela
De la săruturile mult mai dulci ca mierea”, sunt versurile din melodia Andiei, De la dela, pe care Maria Roman le-a împărtășit cu urmăritorii de pe Instagram.

Citeste si...  Andra și Cătălin Măruță, o familie cu adevărat unită! „Trecem prin toate ținându-ne de mână!”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi