Maria și Antonio au luat o decizie crucială pentru viitorul lor! Se vor…

Maria și Antonio, cei care au câștigat sezonul 7 al emisiunii „Mireasa”, au planuri de a pleca în Anglia pentru o perioadă. Ei au stabilit când intenționează să părăsească țara.
”E și mai profundă și mai zăpăcită dragostea. Vă dați seama, în emisiune nu puteam să ne exteriorizăm și să ne comportăm…”, a zis Maria despre povestea lor.
Antonio a continuat: ”Mai aveam anumite momente, dar ne mai puneam frâne. Eram la televizor. Acum e și mai bine, mult mai bine decât am fost în casă și ne înțelegem mai bine decât acolo. Și acolo era ok, dar nu puteai să dai frâu liber la anumite lucruri.”
Maria și Antonio, decizie importantă pentru viitorul lor. Ce vor face în curând
Maria și Antonio au stabilit să plece în Anglia. Cei doi vor să muncească acolo o perioadă.
”Am stat mai mult pe rețelele de socializare, nu ne-am angajat deoarece noi vrem să plecăm în Anglia. Eu mai am niște probleme din trecut pe care trebuie să le rezolv în Constanța, că altfel am fi plecat mai de mult. Plecăm în Anglia pentru o perioadă, vrem să muncim. Eu acolo am locuit înainte, acolo îmi găsesc serviciu, e și la mine chestia cu permisul de conducere, se știe din emisiune. Acolo pot și să conduc.”, a afirmat Antonio.
Maria a precizat că vor să plece spre sfârșitul lunii octombrie. ”Am locuit foarte mulți ani în Anglia și de ce nu?! Chiar îmi este foarte dor”, a zis ea.

Citeste si...  Anamaria Prodan are un nou iubit! S-a pozat cu el chiar de Valentine’s Day

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi