Marian Drăgulescu se bucură de o rentă viageră consistentă!

Marian Drăgulescu (42 de ani) a renunțat, în 2021 la cariera de gimnast, în care a obținut 31 de medalii olimpice, mondiale și europene. Cele mai mari performanțe le-a obținut la JO 2004, la Atena (un argint și două medalii de bronz).
Marian Drăgulescu își merită renta viageră!
Deși sportul din România e subfinanțat, la rente viagere stăm bine! Acest sistem nu există în țările din Vest, fiind una din puternicele motivații pe care sportivii de la noi el au când se apucă să se bată cu sistemul. Fostul gimnast a vorbit despre faptul că primește, lunar, 16.000 de lei din partea statului, 3.200 în euro.
Ce a spus Marian Drăgulescu?
*Nu se poate spune că din gimnastică strângi o sumă de bani să poţi să stai acasă. Nu sunt o persoană care să stea acasă, mie îmi plac provocările, îmi setez obiective pe care să le ating.
*Ele se acordă pentru cei care sunt campioni mondiali, europeni, iar la Jocurile Olimpice intră toate medaliile, aur, argint, bronz. Fiecare medalie are o cotaţie dintr-un salariu mediu brut pe economie. Există un prag, nu poţi trece de el. Pragul este 16.000 de lei. Îţi asigură un trai cel puţin decent.

Citeste si...  Bogdana și Liviu, anunț de ultimă oră legat de căsnicia lor!

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi