Mariana Moculescu îl regretă pe fostul soț la peste 20 de ani de la divorț. „Am fost una dintre cele mai minunate femei din viața lui”

Mariana și Horia Moculescu au divorțat în urmă cu 23 de ani. Despărțirea cuplului a fost urmată de un adevărat scandal. Fosta soție a pianistului a decis să spună adevărul despre fostul ei partener cu care a stat peste 20 de ani.Au trecut mai bine de 23 de ani de când Mariana și Horia Moculescu au divorțat, dar fosta soție a pianistului nu a putut trece peste acest moment din viața sa. Femeia a mărturisit că Horia a fost bărbatul care i-a marcat viața, iar ceilalți parteneri nu au putut ajunge la nivelul lui. Mariana Moculescu a mărturisit că se potrivea dintr-un anumit punct de vedere foarte bine cu fostul partener, iar acesta ar fi învățat-o tot ce știe în prezent.„Eu și Horia am avut o compatibilitate la pat foarte bună. A fost bărbatul cu care eu m-am simțit bine în pat. Aș fi rămas cu el, dacă nu era vulcanic. L-am apreciat foarte mult. Cred că de aceea nu am mai avut ochi cu adevărat pentru niciun alt bărbat. Horia Moculescu a fost etalon. Horia m-a format și sexual, eram tânără pe atunci”, a mărturisit Mariana care consideră că fostul ei soț nu a uitat-o nici până în prezent. Ea crede că a fost „una dintre cele mai minunate femei din viața lui.”.Ce venituri face Mariana Moculescu din OnlyFans
Mariana a trecut printr-o perioadă destul de grea din punct de vedere financiar. A încercat mai multe locuri de muncă, dar niciunul nu a fost suficient de satisfăcător din bun de vedere financiar. Așadar, fosta soție a lui Horia Moculescu a fost nevoită să se orienteze spre un domeniu din care să câștige suma mari de bani. Ea a ajuns să își facă cont pe platforma pentru adulți Onlyfans.Mariana este foarte mulțumită de câștigurile pe care le are din noua sa activitate din mediul online, dar sarcinile pe care le are nu deloc ușoare. Femeia a explicat că este destul de solicitant să se ocupe de toate lucrurile privind administrarea contului ei de Onlyfans. În doar o lună de zile de la începutul activități a reușit să obțină 800 de euro pentru că a atras mulți urmăritori.„Merită, pentru că îmi și place ceea ce fac. Nu mi-am găsit colaborator pentru promovare și nici fotograf profesionist, ceea ce complică lucrurile foarte mult, eu devenind în cazul acesta One man show. Sunt și creator, și fotograf, și editor, și redactor de publicitate, și designer, și actriță. Dar, una peste alta, în acest moment îmi place acest job/rol. Îmi face bine, aducându-mi în viața personală foarte mulți prieteni.”, a spus Mariana Moculescu pentru Playtech.

Citeste si...  Xonia își pune cenușă în cap, după ce a fost prinsă băută și drogată la volan. Ce le-a spus fanilor?

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi