Marinela Chelaru are o pensie deprimantă! Nu are cu ce să se întrețină!

Actrița Marinela Chelaru a fost uitată de statul român. Deși are peste 40 de ani vechime, ea primește o pensie mizeră! Mai mult, ea nu are o familie care să o întrețină, astfel că trebuie să se descurce cum poate. Îndrăgita actriță de la Grupul Vouă și-a spus oful, chiar în direct.
Ce pensie primește Marinela Chelaru?
În vârstă de 62 de ani, îndrăgita actriță din grupul Vouă o duce foarte greu, la fel ca milioane de români. Ea abia se descurcă cu banii, însă reușește să rămână optimistă grație umorului în slujba căruia și-a dedicat întreaga viață.
Vedeta o duce greu, pentru că a suferit o intervenție chirurgicală la inimă, în care i-a fost înlocuită arteră cu o venă de la mână. Ea are de făcut o alegere dificilă, între viață, mâncare. pastile și utilități. Pentru toate acestea, Marinela Chelaru trebuie să se descurce cu doar 1400 de lei!
„Sunt amărâtă, dar sper să se rezolve și asta. Nu mă așteptam după 40 de ani și eu nici nu am știut, pentru că meseria mea nu este de avocat sau de contabil, că să știu de toate lucrurile astea.
Nu mi-a spus nimeni și, uite, după 40 de ani de muncă m-am trezit cu o pensie de parcă nu aș fi muncit deloc. Noroc că sunt femeie, fac mâncare, ce crezi că eu îmi permit să merg la restaurant?
Nu, dar mă întind cât îmi este plapuma. 1.400 am pensia ca să știe toată lumea, dar nu mă vait. Trecem noi și peste asta, stai liniștită! Eu nu am copii, dar dacă aveam copii?! Ce făceam?! Mă duceam la biserică și cerșesc că nu am ce să fac”, a declarat Marinela Chelaru.
Marinela Chelaru, talentată în bucătărie
Invitată la „Chefi la cuțite”, Marinela reușește să economisească grație talentului ei de bucătăreasă. Deși îi lipsește scena, pe care a jucat 40 de ani, actrița se bucură că oamenii nu au uitat-o!
„Scena îmi lipsește. Nu mai zic nimic, deja… Asta e. Nu m-am resemnat, dar asta e viața. Nu știu. Am jucat la teatru, am jucat în filme (…). Dar o să treacă și nebunia asta, românul e înțelept, trecem și ne adaptăm și la asta (…). M-am bucurat că oamenii mă recunosc cu tot cu mască, înseamnă că nu au uitat de mine și eu cu asta mă hrănesc”, a mărturisit Marinela Chelaru.

Citeste si...  Gina Pistol și Smiley, criticați după ultimele imagini publicate cu micuța Josephine! Ce i-a supărat pe fani

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi