Marinela Mavrodin, fostă concurentă de la Insula Iubirii, și-a lăsat bebelușul lângă câine!

Marinela Mavrodin, fostă concurentă de la Insula Iubirii, a născut un băiețel sănătos! Urmăritorii ei de pe Instagram au remarcat un aspect straniu, și anume că ea își lăsa bebelușul nesupravegheat în apropierea câinelui, fapt ce i-a atras multe critici. Marinela i-a făcut proști și a spus că nu le ia în considerare sfaturile!
Ea a decis să împartă momentul fericit, venirea băiețelului acasă, însă nu s-a putut bucura prea mult de eveniment. Fanii ei au observat mai multe lucruri în neregulă, și au ținut să îi reproșeze aspectele dubioase din poze. Se pare că criticile de bun simț au scos-o din pepeni, acestora răspunzându-le cu ferocitate: ea i-a făcut proști și le-a transmis că nu le va lua sfaturile în considerare.
Marinela Mavrodin, criticată pe Instagram după ce a născut!
Fanii i-au adus la cunoștință atât faptul că animalul paote fi imprevizibil, cât și microbii pe care acesta îi poate da bebelușului, însă fosta concurentă nu s-a lăsat judecată și le-a răspuns înapoi destul de urât.
”Cum puteți lăsa potaia lângă bebe. Am văzut poza, poate văd cei de la protecția copilului.”, ”Ferească Dumnezeu, să nu lași câinele în preajma copilului. Are atâția microbi”, ”Îi scot în curte, dar nu țin potaia în preajma lui bebe”, au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit.
Marinela Mavrodin, fosta concurentă la Insula Iubirii, și-a lăsat bebelușul nesupravegheat lângă un câine. După ce fanii i-au atras atenția, ea i-a făcut proști și le-a transmis că nu le va lua sfaturile în considerare!

Citeste si...  Scandalul dintre Bia Khalifa și Fulgy nu s-a terminat! Vedeta vine cu acuzații grave: „Mă amenința de pe un cont fals”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi