Mesaj cu subînțeles la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Tânăra în cauză ar fi avut o relație cu antrenorul

Un scurt fragment din opera „Scrisori pe noptieră”, de Ion Luca Caragiale, a fost citată de o tânără domnișoară, despre care se zvonește că ar fi avut o relație cu Laurențiu Reghecampf. Mesajul ar putea fi unul cu subînțeles la adresa antrenorului, în acesta fiind vorba despre o poveste de iubire.Laurențiu Reghecampf se află în plin divorț cu Anamaria Prodan. Antrenorul a renunțat la soție și familie pentru Corinei Caciuc, care i-a dăruit anul trecut un băiețel. Viața amoroasă a antrenorului este una tumultoasă, mai multe tinere domnișoare susținând că au avut o relație cu acesta. Printre ele se numără și Florentina Raiciu, care a transmis un mesaj cu subînțeles.Publicațiile de monden au scris despre o posibilă relație între Laurențiu Reghecampf și Florentina Raiciu. Niciunul dintre aceștia nu au confirmat relația, însă zvonurile au tot continuat să circule. Recent, tânăra a transmis un mesaj de dragoste, care ar putea face referire la relația dintre ea și antrenor.Florentina Raiciu a folosit un pasaj din opera „Scrisori pe noptieră”, a lui Ion Luca Caragiale. În acest fragment se vorbește despre o iubire neînțeleasă, dar extrem de puternică. Neînțelese la început, sentimentele s-au transformat în unele extrem de profunde.„Întâi, ne-am înţeles fără să ne iubim. Apoi, ne-am iubit fără să ne înţelegem. Şi tocmai târziu spre bătrâneţe, după atâtea lupte. Am ajuns, dar biruiţi, să ne-nţelegem fiindcă ne iubim. Şi să ne iubim fiindcă ne-nţelegem. Şi sper că şi tu gândeşti, ca şi mine, că întâlnirea, apropierea şi prietenia noastră a fost o favoare”, este mesajul postat pe rețelele de socializare de Florentina Raiciu.Mesaje misterioase postate în mediul online de una dintre presupusele iubite a lui ReghecampfRelația dintre Florentina Raicu și antrenorul a fost adusă în discuție și de Anamaria Prodan. Se pare că impresara cunoștea legătura dintre soțul ei și tânăra domnișoară, chiar dacă cei doi nu au confirmat-o. Deși nu a vorbit despre o posibilă relație cu Reghecampf, tânăra de 33 de ani face pe rețelele de socializare diverse postări cu subînțeles, care ar putea să îi fie adresate antrenorului.„Dacă hăndrălăul tău te înșală, fierbe apă, las-o să fiarbă și să fiarbă, așteptând să adoarmă, iar când a adormit apucă oala cu apă clocotită și fă-ți un ceai relaxant de mușețel și așteaptă ziua următoare ca să vorbiți.
Cine a vrut să toarne apă clocotită pe hăndrălău să meargă la terapie”, este una dintre postările distribuite de Florentina Raiciu pe contul de Instagram, la Story. 

Citeste si...  Fiul Luminiței Anghel stă cu săptămânile nespălat. „Când sunt în depresie stau ca legumă infectă în pat și aștept să mă mănânce gandacii și viermii și bolile”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi