Mihaela Rădulescu! A luat decizia după 9 ani de relație cu Felix: Ştiu ce vreau de la viaţă

Nunta anului în showbiz-ul românesc? Mihaela Rădulescu ar urma să ajungă în fața altarului pentru a patra oară în viața ei. Iată ce planuri de viitor are cu Felix Baumgartner, actualul ei partener de viață.Mihaela Rădulescu are planuri de căsătorie cu Felix Baumgartner? „Suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă”
În urmă cu puțin timp, Mihaela Rădulescu și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația ei cu Felix Baumgartner, în contextul în care majoritatea fanilor ei se întreabă dacă își vor oficializa relația prin căsătorie.Vedeta a mărturisit că nu știe ce îi va aduce viitorul, de aceea a ales să nu își mai facă planuri pentru că îi este teamă că va suferi dacă nu i se vor îndeplini dorințele/așteptările.„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr!Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!”, a declarat Mihaela Rădulescu în cadrul emisiunii TV „Vorbește lumea” de pe PRO TV.Vă amintim că Mihaela Rădulescu a fost căsătorită de trei ori, prima dată cu Bogdan Rădulescu, apoi cu Ștefan Bănică Junior și apoi cu Elan Schwartzenberg.Mihaela Rădulescu se bucură din plin de relația ei cu Felix Baumgartner
Mihaela Rădulescu se poate mândri și cu o carieră prosperă și cu o relație frumoase. Vă amintim că vedeta trăiește de opt ani de zile o frumoasă poveste de dragoste alături de austriacul Felix Baumgartner.De când este împreună cu celebrul cascador, Mihaela Rădulescu a fost surprinsă de multe ori în preajma unor vedete internaționale, precum Patrick Dempsey, John Travolta, Max Verstappen și Jason Momoa.Cu puțin timp în urmă, aceasta a reușit să își surprindă fanii, prietenii și rudele. Iubitul ei, Felix Baumgartner, a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care se afla la masă alături de Mihaela Rădulescu și de celebrul actor Arnold Schwarzenegger. Se pare că austriacul este foarte bun prieten cu actorul din Terminator.În fotografie se vede cum cei trei servesc micul dejun. Faptul că Mihaela Rădulescu ia masa cu Arnold Schwarzenegger a stârnit reacții inedite din partea internauților.„Mihaela, ești minunată!!! Doi bărbați bine de tot în preajma ta, dar mereu vei fi la înălțime!”, „O doamnă superbă din România cu două staruri internaționale. Felicitări, Mihaela! Suntem mândri de tine!”, „Una bucată Wonder Woman și două bucăți Terminator!”, „Mihaela este superbă! Chiar merită să fie fericită!”, „Wow, mă înclin!” sunt doar câteva dintre comentariile scrie de fanii ei.

Citeste si...  Teo Trandafir, mesaj pentru dușmani. Cine a vrut să scape de ea

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi