Mihai Mincu, ginerele lui Gigi Becali, beat la volan!

Ginerele milionarului George Becali, Mihai Mincu, are probleme cu autoritățile! Poliția l-a prins beat la volan, fiindu-i întocmit dosar penal. Deși poate primi o pedeapsă privativă de libertate, el considerp că nu a comis-o grav.
Soțul fiicei lui Gigi Becali, prins beat la volan!
„Totul este simplu. În urmă cu doi ani, când era încă pandemie, am fost în Herăstrău. Am băut vreo două sticle cu vin. La plecare m-am grăbit, trebuia să ajung la farmacie, astfel că m-am urcat la volan. A fost o greșeală pe care mi-o asum. Sunt conștient că nu trebuia să fac așa ceva. Dar am greșit și merg mai departe. Nu-mi este rușine cu ce fac în viață”, a explicat soțul Teodorei Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali.
Pe drum, am fost oprit de Poliție. M-a oprit unul de la secție, nu unul de la Rutieră. Am fost la spital, mi s-au luat probe, sânge, tot protocolul. Și mi s-a găsit o alcoolemie de 1.6. Așa că mi s-a făcut dosar care merge și acum. Oricum, eu conduc și în acest moment, am dovadă de la procuror. Oricum, nu eram drogat, asta să fie clar”, a mai adăugat acesta.
„Nu sunt pericol public, dovadă că și acum conduc. Exclud să cred că pot ajunge la închisoare. Repet, am făcut o greșeală, mi-o asum”, a încheiat soțul Teodorei.

Citeste si...  Claudia Iosif și-a cumpărat propria casă, la scurt timp după despărțirea de Dorian Popa. Cum arată noua locuință a lui Babs

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi