Mihai Petre s-a accidentat pe o pârtie din Elveția: „M-am trezit pe jos, respirând greu”. Cum se simte acum

Aflat într-o escapadă în Elveția, Mihai Petre s-a accidentat pe pârtia de schi și a suferit o ruptură de ligament. Întors acasă, fostul jurat de la „Românii au talent’ a mers de urgență la medic și i s-a interzis să-și folosească piciorul la capacitate maximă. Pe rețelele de socializare, dansatorul a povestit întreaga întâmplare, mărturisind că a trecut prin dureri insuportabile. Iată ce s-a întâmplat!Pasionat de sporturile de iarnă, Mihai Petre a fost într-o vacanță în Elveția, unde a făcut snowboarding. Pe rețelele de socializare, fostul concurent de la „Asia Express’ a postat mai multe imagini de pe pârtie, însă escapada lui a devenit un adevărat coșmar, după ce s-a accidentat la genunchi. Dansatorul s-a prăbușit la pământ și s-a luptat cu dureri insuportabile, după cum a scris pe contul personal de Facebook. Aceasta recunoaște că îi va fi greu să-și continue activitatea profesională în următoarea perioadă, având în vedere că trebuie să poarte orteză și nu-și poate folosi piciorul la capacitate maximă.Mihai Petre a petrecut câteva zile în Elveția, însă a trecut rapid de la extaz la agonie, după ce s-a accidentat pe pârtie. Întors în țară, fostul concurent de la „Asia Express’ a mers în cabinetul medicului și a aflat că a suferit o ruptură de ligament. Dansatorul se află în recuperare medicală și se deplasează cu dificultate.Mihai Petre s-a accidentat pe o pârtie din Elveția
Pe rețelele de socializare, Mihai Petre a descris experiența neplăcută de care a avut parte în vacanța din Elveția. Aflat pe pârtia de schi, dansatorul s-a accidentat și a suferit o ruptură de ligament, care i-a provocat dureri insuportabile. Pentru că nu și-a dat seama de gravitatea problemei, câștigătorul celui de-al patrulea sezon „Asia Express’ a refuzat să consulte un medic și a primit diagnosticul abia atunci când s-a întors în țară.„Ziua mea de ieri. M-am întors acasă după două zile cu o ruptură de ligament. Nu știam, dar simțeam. Pe scurt, am luat o trântă la snowboarding. Nici nu știu exact cum s-a întâmplat, dar m-am trezit pe jos, respirând greu, cu o durere insuportabilă la genunchi, care a trecut parțial în câteva minute.Fără să realizez cât de grav este, am continuat să mă dau încă jumătate de zi și să merg pe jos. Asta nu e bine, însă am realizat cât de pregătiți suntem să facem față situațiilor de criză, pentru că trebuia să ajung cumva în vale și nu simțeam că e atât de grav încât trebuie să cer ajutor la 112. Semnal nu aveam, mi se părea că pot să duc. Oi fi fost viteaz, o fi fost adrenalina, faptul că nu știam cât de grav este, nu știu, dar parcă mai rău mă doare acum când am aflat că este rupt ligamentul’, și-a început Mihai Petre mesajul.Cum se simte Mihai Petre după accidentul pe pârtieOdată ajuns în România, Mihai Petre a consultat un medic, iar în următoarea perioadă nu își poate folosi piciorul la capacitate maximă. Pe contul de Facebook, acesta a postat o fotografie din sala de dans și se pare că este nevoit să poarte orteză.„Am ajuns acasă și am fost imediat la consult la Dr. Vlad Predescu căruia îi mulțumesc frumos pentru tot. Te simți om, nu numai pacient, când stai de vorbă cu dânsul, când îți pune un diagnostic și îți recomandă ce ai de făcut. Cred că e foarte important acest tip de empatie, inclusiv pentru vindecare. În rest, voi experimenta cum e să nu îți poți folosi piciorul la capacitate maximă. Prin prisma jobului probabil că va fi o lecție, în urma căreia sper să dezvolt abilitați și perspective noi. Dacă vedeți pozele, Dl doctor, să știți că m-am ridicat doar de două ori, și atunci m-au prins’, a încheiat acesta.

Citeste si...  Gândurile lui Fuego înainte de a intra pe scenă. Verifică mereu publicul înainte: „Am murit și am înviat”

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi