Mihai Trăistariu crede că mașina de spălat vrea să comunice cu el!

Mihai Trăistariu este îngrijorat de mașina lui de spălat! El crede că este chiar posedată. El s-a plâns în direct la televizor că mașina de spălat face mai multe zgomote ciudate. El consideră că mașina a intrat într-o regresie temporală și că îi transmite semnale de dincolo!
Mihai Trăistariu, călător în timp!
„Pe 10 ianuarie, a început să îmi pâcâie ceva în baie. Eu am crezut că este apa, ca apa de la cadă. Mă duc, nimic. După o oră, iar și îmi spuneam ce o fi. Era egal, la fel. A trecut o noapte, au trecut două-trei zile și tot păcâie. Am scos din priză, am și spălat. Am început să postez, toată lumea a venit cu paranormale, cu dimensiuni, după am început eu să mă gândesc. Eu am zis că mă criogenez. După am ajuns peste 1.000 de ani și se poate călători în trecut și zic că sigur am călătorit eu și îmi dau semne”, a spus Mihai Trăistariu.
Ce probleme are mașina de spălat a lui Mihai Trăistariu?
Despre problema cu care se confruntă artistul a mai spus: „M-am uitat în tot ce se poate. M-am gândit că e mecanismul stricat. Mașina e de doi ani, e nouă. N-am chemat pe nimeni. Am zis că o las acolo, că poate e un mesaj, să îl descifrez. Se face aproape o lună și nu s-a mai oprit. Am scos-o din funcțiune, deci nu are legătură cu curentul electric. Ea e conectată la apă, are furtunul de apă băgat. Deci, poate să aibă legătură cu apa, dar nu e sunet de apă, că mai spun că vine apa cu presiune. Așa face încontinuu. Eu țin ușa închisă, să nu o aud. Nu vreau să o vând, că poate e un semn”.

Citeste si...  Complexul balnear Ocna Mureș caută angajați

Cele mai citete

Dragoeste

Showbiz

Femeia de astazi